Комедията “Дърти хлапета” ще се сдобие с продължение

09.12.2011 г.
Комедията “Дърти хлапета” ще се сдобие с продължениеВ средата на миналата година, по световните киноекрани се завъртя ансамбловата комедия “Дърти хлапета”, в която партньори на звездата Адам Сандлър бяха Роб Шнайдер, Кевин Джеймс, Крис Рок и Дейвид Спей. Режисираният от Денис Дуган филм спечели над 270 милиона долара по света, и по този начин се превърна в най-големия хит в кариерата на Адам Сандлър, който освен актьор, бе и продуцент на лентата. След премиерата на “Дърти хлапета”, Роб Шнайдер, който изпълни ролята на свободолюбивия Роби Хилиард, заяви, че със сигурност би участвал в още един филм, разказващ за петимата приятели от детство, които се събират отново заедно след тридесет години.

Слуховете за потенциален “Дърти хлапета 2” се появиха веднага след като оригиналния филм надмина границата от сто милиона долара приходи в САЩ, но основна пречка пред създаването му бе самия Адам Сандлър, който никога досега не е правил продължение на свой филм, независимо колко успешен е бил той.

Но това е на път да се промени, тъй като източници от студиото Sony Pictures разкриха пред сайта variety.com, че втори “Дърти хлапета” със сигурност ще има. Сандлър и продуцентите вече са привлекли сценариста Фред Уолф (“Дики Робъртс: Бившата звезда”), който ще започне да оформя сюжета на бъдещата комедия в най-скоро време. Уолф, в партньорство с Адам Сандлър, написа сценария на оригиналния филм, и имайки в предвид постигнатия успех в бокс офиса, не е изненадващо, че от Sony Pictures се насочиха отново към него.

Самият Адам Сандлър не е подписал договор за участие, и за момента името му се свързва единствено с продуцентските задължения и разработването на сценария. Все още няма информация и относно това дали Крис Рок, Кевин Джеймс, Роб Шнайдер и Дейвид Спейд ще се завърнат отново в ролите на Кърт МакКензи, Ерик Ламонсоф, Роби Хилиард и Маркъс Хигинс, но имайки в предвид, че всеки един от тези актьори е участвал нееднократно в различни продукции на Адам Сандлър, очакванията са, че те ще се появяват със сигурност и в “Дърти хлапета 2”.

Режисьорът Денис Дюгън, който е работил върху общо седем филма с участието на Адам Сандлър, е потвърдил неофициално, че отново ще седне на режисьорския стол, а продуценти ще бъдат Тим Хърлихи (“Психаротерапия”) и Стийв Корен (“Мистър Дийдс”).

В следващите седмици се очаква да стане ясно дали от Sony Pictures ще се опитат да привлекат за участие Салма Хайек, Мария Бело и Мая Рудорф, които изпълниха главните женски роли в оригинала.

Ако всичко протече по план, снимките на “Дърти хлапета 2” ще започнат през есента на следващата година.
Copyright © 2024 Dir.bg.