Комедията "Близнаци" ще се сдобие с продължение

01.04.2012 г.
Комедията Режисираната от Айвън Райтман комедия за двама генетично създадени братя “Близнаци” тръгна по киноекраните в края на 1988-ма година и натрупа над 215 милиона долара приходи от кинопрожекциите си по света, при бюджет от едва 15 милиона.

Сега, 24 години по-късно, от студиото Юнивърсъл Пикчърс оповестиха, че е започнала подготовката за продължение на лентата, което ще се казва “Тризнаци” ("Triplets"). В двете главни роли на братята Джулиъс и Винсънт Бенедикт отново ще се изпълнят от звездите от първата част Арнолд Шварценегер и Дани ДеВито. Освен тях, в предстоящата лента ще видим и друга голяма холивудска звезда – Еди Мърфи. Той ще изиграе ролята на брата на двамата главни герои, който - точно като тях - е роден след проведен експеримент за създаването на перфектното дете.

Първата информация (макар и непотвърдена от студиото) относно планираното продължение на “Близнаци” се появи в края на миналия месец август, когато на снимачната площадка на екшъна “Последната биткаАрнолд Шварценегер разкри, че има желание да участва в продължение на лентата, но само, ако Дани ДеВито също даде своето съгласие. Изглежда, че преговорите със студиото са протекли успешно и списание Hollywood Reporter потвърди малко по-рано днес, че работата по сценария на “Тризнаци” ще започне още в края на това лято.

Тъй като е още прекалено рано, продукцията няма режисьор и сценарист, но за сметка на това се знае със сигурност че създателят на първата част Айвън Райтман ще надзирава проекта в ролята на изпълнителен продуцент.
Copyright © 2024 Dir.bg.