Скарлет Йохансон със звезда на Алеята на славата в Холивуд

03.05.2012 г.
Скарлет Йохансон със звезда на Алеята на славата в ХоливудМиналата нощ в Холивуд актрисата Скарлет Йохансон получи своя звезда на Алеята на славата.

Дамата, която изпълнява ролята на руския таен агент Наташа Романоф в новия филм на Marvel "Отмъстителите", пристигна на церемонията в компанията на своя екранен партньор в продукцията Джереми Ренър.

Събитието събра пред обективите на фотографите три поколения от семейството на Скарлет. Актрисата получи поздравения и подкрепа от своята баба Дороти Слоън, майка си Мелани Слоън и малката си сестра Фенан Слоън.

Скарлет Йохансон има в кариерата си над 18 награди и 27 номинации за ролите си във филми като „Загубени в превода”, „Вики, Кристина, Барселона” и „Железният човек 2”. Най-новата продукция на младата американка е мащабната продукция на Marvel "Отмъстителите", в която тя отново се въплъщава в любим неин персонаж - Черната вдовица. За тази роля в „Железният човек 2” през 2010 г., Скарлет получава номинация за най-добра поддържаща женска роля от Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films в САЩ.

"Отмъстителите", чиято премиера по световните екрани подобри няколко кино рекорда до момента, вече е спечелил на създателите си 178,4 млн. долара, като във всички страни е лидер в бокс офиса. В над 10 държави, сред които Австралия, Мексико и Бразилия филмът е най-касовата премиера на всички времена.
Copyright © 2020 Dir.bg.