Антъни Хопкинс в продължението на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”

26.05.2012 г.
Антъни Хопкинс в продължението на “БСП - Бесни Страшни Пенсии”Актьорският състав на продължението на хита от 2010-та година “БСП - Бесни Страшни Пенсии” продължава да се увеличава. В началото на този месец стана ясно, че носителката на “Оскар” Катрин Зита-Джоунс и познатия от “G.I. Joe: Изгревът на Кобра” Лий Байънг Хън са се присъединили към звездите от първата част Брус Уилис, Джон Малкович и Хелън Мирън, а малко по-рано днес бе оповестено, че във филма ще участва и още една голяма холивудска звезда.

Представител на студиото Съмит Ентъртейнмънт разкри пред сайта на списанието Hollywood Reporter, че Антъни Хопкинс е актьора който ще се превъплъти в главната отрицателна роля в предстоящото продължение. Звездата от “Ханибал” сам е изявил интерес към проекта и в момента се провеждат разговори между него и продуцентите свързани с организирането на графиците.

Освен в “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”, Антъни Хопкинс ще участва и в продължението на миналогодишния комиксов екшън “ТОР: Богът на гръмотевиците”, чиито снимки ще стартират тази есен. Според наблюдатели, в най-лошия случай това може да попречи на Хопкинс да подпише договора за участие във филма с Брус Уилис и Катрин Зита-Джоунс (който също ще бъде заснет тази година), но очакванията са, че това ще бъде избегнато и актьора ще може да участва и в двете продукции.

В “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”, Хопкинс ще изпълни ролята на гениалния учен Едуард Бейли, който бива затворен от властите в лудница. Първоначално се смяташе, че Катрин Зита-Джоунс ще бъде злодея във филма, но от Съмит Ентъртейнмънт заявиха, че отрицателния персонаж ще бъде Бейли. Подробна информация за сюжета на продължението не се разкрива, и единственото което се знае до момента е, че героят на Брус Уилис, пенсионирания агент от ЦРУ Франк Моузес, ще се насочи към Европа където заедно с партньорите си Виктория и Марвин ще се изправи срещу нов ловък и напълно непредвидим враг.

Режисьорът на оригиналния филм Робърт Швентке отказа да се завърне за продължението и вместо това реши да заснеме фантастичния екшън с Райън Рейнолдс, “R.I.P.D.”. Швентке бе заменен от носителя на “Оскар” Дийн Парисо (“Галактическо приключение”), който в момента прави последни промени в сценария на филма, заедно с главните сценаристи Ерик Хобер и Джон Хобер (“Бойни кораби”).

Екипът на “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” ще разполага с бюджет от 70 милиона долара, а снимачния процес ще протече в щата Калифорния и Европа. Според продуцента на филма Лоренцо ди Бонавентура (“Трансформърс”), към главните герои ще се присъединят още няколко напълно нови персонажа, но за момента няма допълнителна информация за тях.

В следващите два месеца се очаква да стане ясно кои други актьори ще се появят в предстоящата продукция.

“БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” ще тръгне по световните киноекрани от 2-ри август, следващата година.
Copyright © 2024 Dir.bg.