"Наследството на Борн" стана най-касовата премиера от поредицата у нас

04.09.2012 г.
С приходи от 166 155 лв., "Наследството на Борн" стана най-касовата премиера от поредицата у нас. След като оглави щатската бокс офис по време на световния премиерен уикенд, филмът с участието на Джереми Ренър и Рейчъл Уайз  води и родния бокс офис в изминалия уикенд. Над 16 280 зрители са гледали продукцията в кината и IMAX.

"Наследството на Борн" представи на публиката нов поглед към света на Борн, който е символ на вълнуващи екшън приключения вече десет години.

Четвъртата част от хитовия екшън трилър предизвика интереса на зрителите дълго преди да се появи на големия екран, тъй като екипът на продукцията повери главната роля във филма на нов актьор.

След като в три поредни епизода Мат Деймън се превъплъщаваше в агент Джейсън Борн, в "Наследството на Борн" на сцената се появява Джереми Ренър, който играе ролята на агент Арън Крос.

Анализаторите считат, че замяната на героя на Мат Деймън с този на Джереми Ренър е повече от успешна и предричат, че това е началото на нова поредица, в която двамата актьори може да се съберат на снимачната площадка.

С появата на Арън Крос в "Наследството на Борн" става ясно, че „Тредстоун“ е само една от тайните програми на правителството и Борн съвсем не е единственият действащ агент. Героят на Джереми Ренър е изправен пред предизвикателството да се пребори за живота си, след като правителството решава да унищожи програмата. В безмилостната борба за оцеляване се включват още носителката на „Оскар“ Рейчъл Уайз, която е в ролята на д-р Марта Шиъринг и Едуард Нортън в ролята на полковник Байер.
Copyright © 2023 Dir.bg.