В кино Арена The Mall се състоя официалната премиера на анимационния филм „Хотел Трансилвания 3D“

15.10.2012 г.
В кино Арена The Mall се състоя официалната премиера на анимационния филм „Хотел Трансилвания 3D“На 14.10.2012 г. в кино Арена The Mall се състоя официалната премиера на анимационния филм „Хотел Трансилвания 3D“.

Желаещите да се забавляват с чудовищата от хотела на Граф Дракула се оказаха повече от местата в залата, което само помогна бурният смях и подвиквания да се чуват в коридорите на киното.

В края на прожекцията на сцената излязоха актьорите, участвали в дублажа: Елен Колева – Мейвис, Георги Спасов – Дракула, Албена Михова – Юнис. Латинка Петрова разсмя публиката с думите „За първи път играя ключодържател“.

Ролята й наистина е ключова за филма, тъй като тя озвучава спаружената глава, която виси на вратата на всяка стая в хотела и винаги е готова да се подиграе с усилията на Дракула да защити малката си дъщеря от хората.

Под бурни аплодисменти към звездните актьори се присъединиха Ангел и Моисей, Поли Генова и Рафи, придружен от изключително очарователната си усмивка. Музикалните звезди изпълняват финалното парче към „Хотел Трансилвания“ и влизат в образите на човека Джонатан (Ангел), от когото всички чудовища се страхуват; Дракула (Моисей) – построил хотела, за спокойствие на всички свръхестествени и най-вече, за да защити малката си дъщеря; Мейвис (Поли Генова) - дъщерята на Дракула, която тъкмо навършва 118 години, както  и мумията Мъри (Рафи) – верен приятел на Дракула, винаги готов да защити чудовищата и да пусне някоя шега, дори в газообразно състояние.

Малки и големи приятели на хумора и веселите анимации получиха подарък - меню и забавна чудовищна играчка от Burger King и за отрицателно време измъкнаха 100 плаката на „Хотел Трансилвания“ от организаторите, Александра филмс и кино Арена. На финала звездите раздадоха автогРафи и дариха усмивки на стотици деца!

Хотел Трансилвания 3D“ излиза на голям екран в кината от 19.10.2012 г. в цялата страна.
Copyright © 2024 Dir.bg.