Дженифър Анистън и Оуен Уилсън в комедията “Така тя е забавна”

13.02.2013 г.
Дженифър Анистън и Оуен Уилсън в комедията “Така тя е забавна”През лятото на 2012-та година беше съобщено, че номинираният за “Оскар” режисьор Питър Богданович ще седне за първи път зад камерата на игрален филм от 11 години насам. Заглавието на подготвяния от Богданович проект беше “Squirrel to the Nuts”, а за изпълнители на главните роли бяха привлечени Оуен Уилсън, Оливия Уайлд и актрисата от “Внедрени в час” Бри Ларсън.

Снимките на лентата трябваше да стартират през миналата есен, но поради причини свързани с бюджета работата беше временно прекратена. Питър Богданович, който освен режисьор е и сценарист, продължи да разработва филма си и преди броени часове беше разпространена нова информация за актьорския състав и цялостния статут на продукцията.

Поради несъответствия в графиците Оливия Уайлд е била принудена да се оттегли от проекта и нейната позиция е вече заета от звездата от “Приятели” Дженифър Анистън.

Заглавието на филма е променено от “Squirrel to the Nuts” на “Бродуейска терапия” (“She's Funny That Way”), а снимките се очакват да стартират малко по-късно тази година. Оуен Уилсън е потвърдил намерението си да изпълни главната мъжка роля и лентата ще отбележи неговото второ екранно сътрудничество с Дженифър Анистън след комедийната драма “Марли и аз”.

От своя страна Анистън вече е подписала договора за участие и ще се превъплъти в образа на терапевт, чиято майка е приета в център за рехабилитация. Една от сюжетните линии ще се фокусира върху проститутка (ролята е поверена на Бри Ларсън), която решава да си намери работа на Бродуей и да промени живота си. Скоро с изненада открива, че в нейния случай е трудно да игнорираш миналото си и двете различни фази от живота й се сблъскват по неочакван начин.

Оуен Уилсън ще се превъплъти в ролята на бродуейски режисьор, който се възползва от героинята на Ларсън, въпреки че е женен за звездата на най-новата си пиеса.

Освен Уилсън, Бри Ларсън и Дженифър Анистън в “Бродуейска терапия” ще участват още Сибил Шепърд, Джейсън Шуорцман, Катрин Хан и Юджийн Леви, познат най-вече като “бащата на Джим” от хитовата поредица “Американски пай”.  Популярните сред феновете на независимото кино Уес Андерсън и Ноа Баумбак ще продуцират комедията заедно с режисьора Питър Богданович.

Дженифър Анистън е последната актриса, която се присъедини към проекта (кастингите вече са приключили), а снимачният период ще протече в Ню Йорк Сити. Бюджетът за направата на лентата ще се равнява на около 25 милиона долара.

Ако всичко протече по план, “Така тя е забавна” ще тръгне по кината в средата на 2014-та година.
Copyright © 2023 Dir.bg.