Елегантност, сексапил и силни емоции на премиерата на "Въпрос на време" в Лондон

13.08.2013 г.
Елегантност, сексапил и силни емоции на премиерата на С бляскаво събитие в Summerset House в центъра на Лондон беше представена романтичната комедия ВЪПРОС НА ВРЕМЕ по сценарий и режисура на Ричард Къртис, известен с работата си по филмите „Наистина любов“ и „Четири сватби и едно погребение“. По време на събитието той призна, че това най-вероятно ще е последният филм, който режисира и затова за него този момент е наистина вълнуващ.

Редом до него по червения килим мина цялото „семейство“ на продукцията, включващо имената на Рейчъл Макадамс, Донъл Глийсън и Бил Най.
Относно продукцията Ричърд Къртис коментира: „Надявам се, че хората, които гледат филма, ще отнесат със себе си посланието му, а именно че трябва да оценяваме и да се радваме на всеки ден от живота си“.

В работата по филма режисьорът „забърква“ познати имена, с които е работил в редица други свои проекти. На голям екран ще се появи и талантливата Рейчъл Макадамс, на която е поверена главната женска роля във филма. По отношение на нея Къртис допълва: „Виждал съм Рейчъл да се справя страхотно, както с това да бъде забавна, така и да е красива и сериозна актриса. Мисля, че тя е идеална за ролята“.

Екранна половинка на Рейчъл Макадамс в романтичната комедия ВЪПРОС НА ВРЕМЕ е ирландският актьор Донъл Глийсън, когото скоро видяхме в бляскавата адаптация на „Ана Каренина“. За участието си във филма той коментира: „Още щом прочетох сценария, много го харесах. Не беше конкретно заради моя герой, просто ми хареса това, което текстът казва, а освен това беше много забавен.“

ВЪПРОС НА ВРЕМЕ разказва забавната история на едно 21-годишно момче, което открива, че има странната дарба да връща времето назад. Необикновеният талант на Тим (Донъл Глийсън) му позволява да моделира дните си така, както всеки човек би желал, но след няколко „пътешествия“ в миналото открива, че ключът към щастието се крие в настоящето. Пътят към тази истина, обаче, го отвежда през куп непривични ситуации, изпълнени със сълзи, смях и... малко магия.

Продуценти на лентата са Тим Бевън и Ерик Фелнър, които са част от екипа на „Наистина любов“. Редом до Рейчъл Макадамс, Донъл Глийсън и Бил Най, на голям екран наесен ще видим още Том Холандер (поредицата „Карибски пирати“), Линдзи Дънкан („Алиса в страната на чудесата“) и Лий Никълъс Харис („Z-та световна война“).

ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ще излезе в кината у нас на 18 октомври 2013 година.
Copyright © 2022 Dir.bg.