Пол Уокър загина в тежка катастрофа

02.12.2013 г.
Пол Уокър загина в тежка катастрофаАмериканският актьор Пол Уокър, добил популярност с ролята си в „Бързи и яростни", загина при автомобилна катастрофа в Калифорния.

„С наскърбено сърце трябва да ви съобщим, че Пол Уокър почина днес в резултат на автомобила катастрофа", се казва в съобщение на страничката на актьора във Facebook.

Пол Уокър е роден на 12 септември 1973 в Глендейл, Калифорния, но е отраснал в Лос Анджелис. Той започва актьорската си кариера още в ранно детство, снима се в редица реклами. През 1986 дебютира в киното, играе във филм на ужасите.

Популярноста си получава през 2001 с ролята си на Брайън О'Конър "Бързи и яростни". Във филма Брайън се включва в улични състезания с коли, за да се добере и да залови Доминик Торето (Вин Дизел). През 2001 е обявен за един от най-привлекателните и секси личности от списание People.

През март 2011 посещава Чили, за да помогне на пострадалите от голямото земетресение от 27 февруари същата година.

Излизат шест продължения на филма. През септември тази година започнаха снимките на седмата част. Филмът трябваше да излезе на голям екран през 2014. За момента кинокомпанията Universal Pictures не е съобщила дали гибелта на актьора ще се отрази на нейните планове.
Copyright © 2024 Dir.bg.