Шестият филм от поредицата “Х-Мен” - с премиера през 2016-а година

10.12.2013 г.
Шестият филм от поредицата “Х-Мен” - с премиера през 2016-а годинаСлед половин година по българските киноекрани ще тръгне петата част от научнофантастичната екшън-поредица за мутантите Х-Мен. Мащабната продукция, озаглавена "Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще", ще се прожектира в триизмерен формат, а неин режисьор е създателят на първите две части от франчайза - Брайън Сингър. Еклектичният актьорски състав на лентата е предвождан от носителката на “Оскар” Хали Бери, Иън Маккелън, Дженифър Лорънс и Хю Джакман, който отново се превъплъщава в култовата роля на Върколакът.

Рекламната кампания на “Дни на отминалото бъдеще” вече започна и очакванията на боксофис-анализаторите са, че филмът ще се нареди сред най-големите хитове на 2014-та година.

“Х-Мен” продължава да бъде един от най-популярните филмови франчайзи на компанията 20th Century Fox и - докато в момента вниманието на всички е насочено към предстоящата пета част, - продуцентите и режисьорът Брайън Сингър се подготвят за шести филм. Само преди няколко часа самият Сингър разкри на страницата си в Туитър, че “Дни на отминалото бъдеще” ще бъде последван от директно продължение, чието официално заглавие е "Х-Мен: Апокалипсис” (“X-Men: Apocalypse”). Снимките на продукцията ще стартират през 2015-та година, а световната й премиера е насрочена за 27-ми май, 2016-та.

Все още не се знае кои актьори ще участват в подготвяната шеста част, но очакванията са, че Брайън Сингър ще се седне отново на режисьорския стол.

Един от основните персонажи в бъдещата лента ще бъде египетския мутант Ен Саба Нур, който е познат сред феновете на “Х-Мен” като “Апокалипсис”.

Представен за първи път през 1986-та година, Ен Саба Нур е един от най-разпознаваемите отрицателни герои от вселената на комиксовата компания Марвел и именно той ще бъде главният злодей в предстоящия "Х-Мен: Апокалипсис”.

Тъй като е все още прекалено рано, от 20th Century Fox не разкриват по-подробни детайли за разработването на шестата част и за момента не споменават никакви актьорски имена. Смята се, че сформирането на актьорския състав и снимачния екип ще започне веднага, след като "Дни на отминалото бъдеще" тръгне по световните киноекрани.
Copyright © 2023 Dir.bg.