Пенелопе Крус в продължението на “Зулендър

24.11.2014 г.
Пенелопе Крус в продължението на “Зулендър”Още през 2010-та година Бен Стилър заяви, че е започнала работата по сценария на продължението на ексцентричната комедия “Зулендър”. Бъдещата лента отново ще разказва за несполуките на празноглавия супермодел Дерек Зулендър, а освен изпълнител на титулярната роля Стилър ще бъде режисьор и продуцент.

През изминалите две години информацията за статута на “Зулендър 2” бе в повечето случаи противоречива и едва преди два месеца сценаристът Джъстин Дероу (“Тропическа буря”) потвърди официално, че снимките на лентата ще стартират “в най-скоро време”.

Докато все още се спекулира кои поддържащи актьори от оригинала ще се завърнат за втората част, от студиото Парамаунт Пикчърс съобщиха, че към екипа на подготвяната лента се е присъединила носителката на “Оскар” Пенелопе Крус.

Крус ще изпълни главната женска роля, но за момента не се разкрива никаква информация за нейната героиня. Сценарият на втората част е вече напълно завършен и очакванията са, че снимките ще започнат през първата половина на 2015 година.

Според все още непотвърдени слухове, действието на “Зулендър 2” ще се развива предимно в Европа, а отрицателният персонаж на Уил Фърел от оригиналния филм (Мугату) отново ще бъде важна част от сюжетната линия. Самият Фърел ("Водещият", "Любопитният Джордж", "Доведени братя") заяви, че има желание да изпълни за втори път ролята на Мугату.

Към вече потвърдените Бен Стилър и Пенелопе Крус се очаква да се присъединят Оуен Уилсън и Джери Стилър, които в първата част изиграха съответно ролите на самоуверения модел Хензъл и циничния моден агент Мори Болстийн.

Повече детайли за снимачния и актьорски екип на “Зулендър 2” ще бъдат разкрити в следващите няколко месеца.
Copyright © 2024 Dir.bg.