Оскар Айзък ще бъде злодеят в "Х-Мен: Апокалипсис"

25.11.2014 г.
Оскар Айзък ще бъде злодеят в Оскар Айзък ("Истинският Люин Дейвис") подписа договора си с 20th Century Fox за титулярната отрицателна роля в планирания за 2016 г. седми филм от поредицата “X-Men" - "X-Men: Apocalypse” ("Х-Мен: Апокалипсис").

Лентата за супергероите отново ще бъде режисирана от Браян Сингър, сценарист е познатият Саймън Кинбърг, отново участват Дженифър Лорънс (наследила ролята на Рейвън / Мистик от Ребека Роумийн в оригиналната трилогия), германският актьор Михаел Фасбендер (Леншър / Магнито) и Джеймс Макавой (Чарлз Екзевиър – професор X, изигран в първите три части от Патрик Стюарт). Непотвърдено е засега участието на Чанинг Тейтъм и на Хю Джакман.

Сингър описа филма, чиято премиера е предвидена за 27 май 2016 г., като най-разрушителния епизод във франчайза.
Сингър: "Апокалипсис ще включва повече сцени на масови разрушения, на които досега поредицата X-Men не е разчитала. Сега вече определено имаме персонаж и сюжет, които дават място за този тип спектакъл". Режисьорът още допусна, че действието през 1980-те години, в които се развива то във филма, би могло да включи по-млади версии на познатите герои.

Най-скорошният филм от поредицата, "Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще" (от м. май тази година), донесе чудовищните 745 милиона долара в световния бокс офис.

През последните седмици Сингър се среща с актьорите, а специално за Айзък се говори, че режисьорът винаги е търсил неговия тип за ролята и че е дългоочакван фаворит за нея.

Изглежда, че на Оскар Айзък предстои успешна година, след като през декември предстои да излезе "Най-бруталната година" на A24 Films, които очакват награди за него в партньорството му с Джесика Частейн. Той има и водеща роля в следващото 7-мо издание на "Star Wars" на Дисни - "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Актьорът се представлява от UTA и агенция "Inspire Entertainment".

Досегашните епизоди:
- "Х-Мен" (2000 г., реж. Браян Сингър);
- "Х-Мен 2" (2003 г., реж. Браян Сингър);
- "Х-Мен: Последният сблъсък" (2006 г., реж. Брет Ратнър);
- "Х-мен Началото: Върколак" (2009 г., реж. Гавин Худ);
- "Х-Мен: Първа Вълна" (2011 г., реж. Матю Вон);
- "Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще" (2014 г., реж. Браян Сингър).

- "Х-Мен: Апокалипсис" (2016 г., реж. Браян Сингър).
Copyright © 2024 Dir.bg.