Скандална биография на Робърт Де Ниро

30.11.2014 г.
Скандална биография на Робърт Де НироСветлина върху най-мрачните тайни на Робърт Де Ниро разкрива нова скандална биография, написана от шоу бизнес биографа Шон Леви, съобщава електронното издание "Площад Славейков" по материал на британския таблоид „Дейли Мейл“. Не са спестени и сърдечните авантюри на великия актьор с Ума Търман, покойната Уитни Хюстън и Наоми Кембъл.

Де Ниро е известен с гениалната си способност така да се вселява в ролите си, че те магически да оживяват на екрана пред удивения поглед на зрителя. Но 71-годишният днес актьор, който се пробва като нюйоркски таксиджия, преди да изиграе култовата си роля в „Шофьор на такси“, е енигма за широката публика. Той никога не говори за личния си живот и дори неговите близки екранни партньори и партньорки не знаят нищо за него.

Тази празнина се опитва да запълни авторът Шон Леви със седмата си книга - "De Niro: A Life" („Дe Ниро: Един живот“), в 608 страници (да не се бърка с канадския актьор, режисьор и продуцент със същото име - бел. ред.).
В нея Леви твърди, че на върха на своята слава актьорът е ставал жертва на кокаина. Робърт де Ниро пропуснал 60-те години с хипи културата,, но хванал „следващия влак“ и се пристрастил към белия прашец. Най-добрият му приятел, комикът Джон Белуши умира от свръхдоза - според слуховете, репетирал за предстояща роля и по примера на де Ниро е трябвало "да опита". Името на покойния Робин Уилямс също е замесено, тъй като след Де Ниро той е последният, посетил Белуши.

Въпреки скандалните си разкрития Леви подчертава, че се възхищава от перфекционизма на Де Ниро, който изучава усърдно сицилиански диалект, за да пресъздаде образа на Вито Корлеоне в „Кръстникът II“ (1974). После наддава над 30 килограма и тренира бокс, за да влезе в кожата на Джейк ЛаМота в култовата лента на Мартин СкорсезеРазяреният бик“ (1980).

Де Ниро има 6 деца - две от предишната си съпруга, певицата и актриса Даян Абът (син и осиновена от него дъщеря, брак 1976 - 1988 г.), две момчета-близнаци от бившата си приятелка, модел и актриса Туки Смит (родени чрез сурогатна майка; Де Ниро е ерген 1988 - 1997), както и две от настоящата си съпруга Грейс Хайтауър (момче и момиче, родено чрез сурогатна майка; бракът им е от 1997 г.).

И трите жени са афроамериканки.

Вижте цялата статия.
На снимката ©Reuters: Де Ниро позира със съпругата си Грейс Хайтауър
Copyright © 2024 Dir.bg.