"Te..."/> Кино

Появи се трейлърът и постерът на "Терминатор: Генисис"

05.12.2014 г.
Появи се трейлърът и постерът на Късно вчера излезе трейлърът за 5-тия филм от поредицата, озаглавен "Терминатор: Генисис" ("Terminator: Genisys").

Вижте го.

Както се очакваше, зрелищният филм ще бъде заснет в Real 3D и IMAX 3D, а героят на Арнолд Шварценегер отново произнася култовата си фраза, произнесена още в оригиналния филм от 1984 г., режисиран от Джеймс Камерън - "I'll Be Back", този път преди да скочи от хеликоптер...

Бе публикуван и новият афиш на филма.

Първият трейлър на новата част от поредицата ни подготвя за силни експлозии, пътуване във времето, роботи и, както беше обещал, Арнолд Шварценегер се завърна!

Джейсън Кларк („Зората на планетата на маймуните“, „Великият Гетсби“) е Джон Конър. Изправен сред тълпа от хора в очевидно антиутопичното бъдеще, за което предупреждаваше Сара Конър, той се опитва да предотврати края на света.

Годината е 2029-та и Джон Конър изпраща Кайл Рийз (австралийския актьор Джай Кортни) обратно в 1984-та, за да спаси майка му от Терминатора, програмиран да я убие. Сара Конър, в чиято роля влиза звездата от "Game of Thrones" Емилия Кларк, отново е на мисия да оцелее. Изненадата е, че тя не е слаба и уязвима и противно на очакваното, съвсем няма нужда от спасяване! „Всичко се е променило”, казва тя. Светът от миналото не е същият, а Терминаторът вече е мъртъв.

Сред впечатляващи екшън сцени, сред които скок с мотор върху влак в движение, училищен автобус, падащ от моста Голдън Гейт и Шварценегер, който скача право в един хеликоптер, лентата обещава да бъде силно завръщане и едно от заглавията на следващата година.

"Терминатор: Генисис" е режисиран от Алън Тейлър ("Game of Thrones" и „Тор: Светът на мрака“) и е първият от поредицата след 2009 г., когато филмът е без участието на Шварценегер - по това време губернатор на щата Калифорния.

Филмите от поредицата:
"Терминатор" (1984), реж. Джеймс Камерън;
"Терминатор 2: Страшният Съд" (1991), реж. Джеймс Камерън;
"Терминатор 3" (2003 ), реж. Джонатан Мостоу;
"Терминатор: Спасение" (2009), реж. МакДжи /Джоузеф Никъл/;
"Терминатор: Генисис" (2015), реж. Алън Тейлър.

Филмът излиза в кината в България на 3 юли 2015 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.