Анджелина Джоли болна, ще отсъства от изявите по "Несломен"

13.12.2014 г.
Анджелина Джоли болна, ще отсъства от изявите по В специално видеообръщение вчера холивудската звезда Анджелина Джоли, която е режисьор на "Несломен", обяснява своето отсъствие от предстоящите светски изяви около филма, първата от които е предстоящата в понеделник негова премиера в Лос Анджелес.

Обръщението е публикувано в Youtube-канала на Universal Pictures.

Джоли твърди, че е болна от варицела. Във видеото действително се вижда, че има типичен обрив.

Миналата седмица (във вторник) нейното име бе замесено от пресата в изтекли e-мейли от Sony Pictures, публикувани в интернет, което бе следствие от хакерска атака. В тях има неприятна комуникация, придружена с обиди, между съпредседателката на студиото Ейми Паскал и продуцента Скот Рудин - особено след като филмът на Джоли бе напълно изключен от номинациите за "Златен глобус".

"Несломен" е в широко разпространение в залите в САЩ от 25 декември тази година, а в България - от 27 февруари догодина.

Universal Pictures потвърждават в социалната мрежа Youtube, че Джоли се оттегля от графика за социални ангажименти в близките дни поради лека форма на варицела. Тя възнамерява да възобнови графика си в най-ранния възможен момент.

“Таймингът направо е смешен", казва режисьорката. "Бях сигурна, че нищо не може да ме спре да подкрепя "Несломен". Сърцето ми плаче, че ще пропусна нашата премиера и най-вече шанса да съм там заедно със семейството на Луи, дъщерята на Фил - Карън, с ветерани и с всички гости, които ще дойдат".

От Universal Pictures заявиха: "Ние желаем на Анджелина бързо възстановяване и да се върне към работата си много скоро. Нейният дух е много висок, въпреки че след две години тежък труд тя няма да бъде там през нощта, когато филмът най-накрая излиза".

В понеделник вечерта на премиерата ще дойде Брад Пит (Уилям Брадли Пит) с децата им и те ще я представляват. Освен тях ще дойде и родата на Пит - всички те много искат да видят филма (майка му Джейн Ета, баща му Уилям Алвин Пит, сестра му Джули и брат му Дъглас).
Copyright © 2024 Dir.bg.