Кунг-фу панда 3” - по кината в началото на 2016-та

15.12.2014 г.
“Кунг-фу панда 3” - по кината в началото на 2016-таНяколко седмици след успешния кинопоход на триизмерната анимация “Кунг-фу панда 2”, от студиото DreamWorks Animation съобщиха, че ще бъде направено още едно продължение за приключенията на пандата По и останалите членове на Яростната петорка. Работата по сценария на третия “Кунг-фу панда” започна в средата на 2012-та година, а на режисьорската позиция застана създателката на втората част, корейката Дженифър Ю.

Първоначалният план на продуцентите от DreamWorks беше световната премиера на лентата да се състои в края на 2015-та година, но - както често се случва в Холивуд - част от премиерния график на студиото бе променен.

Малко по-рано днес стана ясно, че за да се избегне директен сблъсък с гарантирания глобален хит “Междузвездни войни: Силата се пробужда”, екипът на “Кунг-фу панда 3” е отложил премиерата с няколко месеца. Новата премиерната дата на анимационната лента е 18-ти март 2016-та година. Джак Блек и Анджелина Джоли отново ще дадат гласовете си на главните герои По и Тигрица. Подобно на своя предшественик, третата част ще се разпространява в триизмерен формат. Историята в нея ще разказва за две нови свръхестествени предизвикателства, пред които се изправят членовете на Яростната петорка. Едно от тези предизвикателства се оказва съдбовно за пандата По.

Според изпълнителния продуцент на франчайза Гийермо дел Торо, “Кунг-фу панда 3” е “по-епичен от предишните две части”, а главният отрицателен персонаж в лентата бива описван като “най-силния и ловък злодей в поредицата”.

За създаването на третата част беше отпуснат бюджет от около 170 милиона долара, а освен Джак Блек и Анджелина Джоли, по озвучаването на героите работят актьорите Гари Олдман, Дъстин Хофман, малайзийката Мишел Йео ("Мисия Вавилон"), Брайън Кранстън, Джеки Чан, Луси Лиу, Сет Роугън и Мадс Микелсен, както и 21-годишният български уикипедист и актьор от Варна Красен Белев (по слухове, ще озвучава Полицай Хю).  

Въпреки че до премиерата на “Кунг-фу панда 3” остава повече от една година, от DreamWorks Animation вече потвърдиха, че филмът ще бъде последван от още едно - четвърто - продължение!
Copyright © 2024 Dir.bg.