Ал Пачино в комиксов филм на Марвел?

15.12.2014 г.
Ал Пачино в комиксов филм на Марвел?Филмовото крило на комиксовата компания Марвел бързо се превърна в едно от най-успешните и влиятелни студия в Меката на киното. Отговорни за хитове като “Отмъстителите 3D”, “Железният човек 3”, “Тор: Светът на мрака” и “Пазители на Галактиката”, продуцентите от Марвел активно разработват няколко нови амбициозни комиксови филми, които също се очаква да привлекат голям брой зрители в киносалоните.

Допреди 10-15 години вдъхновените от комикси и графични романи игрални продукции не бяха сред най-предпочитаните заглавия от актьорския елит на Холивуд, но ситуацията се промени коренно след успехите на филми като “Батман в началото”, “Черният рицар”, “Капитан Америка: Първият отмъстител” и “Железният човек”.

От Марвел вече успяват без особени проблеми да привличат към проектите си не само млади звезди, но и утвърдени изпълнители от по-старото поколение (сред които се открояват Глен Клоуз, Джеф Бриджис, Робърт Редфорд, Бен Кингсли и Антъни Хопкинс).

Списъкът с уважавани актьори, които изявяват интерес към творбите на студиото, става все по-голям и сега към него може да бъде добавено и името на звездата от “КръстникътАл Пачино. В ново интервю за "MTV" 74-годишният Пачино заяви, че вече е имал среща с началството на Марвел, на която е било обсъждано неговото потенциално участие в някои от бъдещите филми на студиото.
Пачино: “Смятам, че от Марвел ще намерят нещо и за мен.”

Любопитно е да се отбележи, че награденият с “Оскар” актьор има опит в комиксовия жанр благодарение на работата си по култовата лента на Уорън БийтиДик Трейси”.

Официално името на Пачино не се свързва с конкретен предстоящ проект на Марвел, но има слухове, според които той най-вероятно ще избира между две продукции – приключенското фентъзи “Doctor Strange” с премиера през есента на 2016 г. и продължението на “Пазители на Галактиката” - "Guardians of the Galaxy 2", планирано за май 2017 г. Самият Пачино разкри по-рано през тази година, че е голям почитател на първия филм.

От Марвел отказват коментар по въпроса и очакванията са, че по-конкретна информация ще бъде разкрита през първата половина на 2015-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.