Нова информация за продължението на комедията “Бийтълджус

17.12.2014 г.
Нова информация за продължението на комедията “Бийтълджус”През летния сезон на 2011-та година, след близо едно десетилетие изпълнено със слухове и спекулации, от студиото Уорнър Брос потвърдиха официално намерението си да финансират и разпространяват по света продължение на черната комедия “Бийтълджус” ("Beetlejuice"). Създателят на оригиналния филм Тим Бъртън ще се завърне отново на режисьорския стол, а работата по сценария е вече към своя край.

От своя страна актьорът Майкъл Кийтън заяви нееднократно, че със сигурност ще се превъплъти за втори път в култовата роля на призрака Бийтълджус.

Благодарение на участието си в актуалния “Бърдмен, или Неочакваната добродетел на невежеството”, Кийтън е отново в центъра на медийното внимание и по всичко изглежда, че този негов статут е ускорил работата по “Бийтълджус 2”.

По време на интервю за най-новия си филм “Големи очи”, режисьорът Тим Бъртън заяви, че сценарият на втория “Бийтълджус” е почти готов и стартът на снимките ще бъде даден в най-скоро време.
Бъртън: “Бийтълджус е персонаж, когото аз обичам много. Той ми липсва и също така ми липсва работата с Майкъл Кийтън. Той е единственият актьор за тази роля! Работим по сценария и се надявам, че скоро ще започнем да снимаме.”

Според непотвърдени източници от Уорнър Брос, камерите на “Бийтълджус 2” най-вероятно ще се завъртят в средата на предстоящата 2015-та година.

Появилата се преди две години информация за завръщането на другите актьори от оригинала (Алек Болдуин, Уинона Райдър и Джина Дейвис) не беше потвърдена от студиото и поне за момента Майкъл Кийтън е единственият изпълнител, чието име се свързва с проекта.

По сценария на “Бийтълджус 2” работи Сет Греъм-Смит (“Тъмни сенки”), който преди няколко месеца заяви, че действието на лентата ще се развива 20 години след събитията в първия филм, а самият Бийтълджус ще се сдобие с по-дълго екранно присъствие.

В следващите няколко месеца се очаква да стане ясно кои други актьори ще се присъединят към екипа на продължението.
Copyright © 2024 Dir.bg.