Какво ще предложи на феновете третата част на хитовия трилър “Предизвестена смърт”?

29.12.2014 г.
Какво ще предложи на феновете третата част на хитовия трилър “Предизвестена смърт”?От няколко години насам Холивуд се опитва да направи второ продължение на пожъналия голям успех свръхестествен трилър “Предизвестена смърт”. Проектът смени няколко сценариста и режисьора, а слуховете за завръщането на Наоми Уотс в главната роля все още не са потвърдени от студиото Парамаунт Пикчърс.

Първоначалният план на продуцентите беше третият филм (озаглавен “Rings”) да тръгне по кината през лятото на 2015-то година, но удължената работа по сценария забави значително разработването на продукцията.

Въпреки пречките и изминалото време, от Парамаунт Пикчърс не се отказват от “Предизвестена смърт 3” и - според скорошна информация от студиото - филмът се очаква да бъде напълно завършен до края на 2016-та година.

На режисьорския стол на хорър лентата ще седне испанецът Франсиско Хавиер Гутиерес, чийто най-известен филм до момента е научнофантастичният трилър от 2008-ма година “Преди падането”. Гутиерес ще разполага с бюджет за снимки от 35 милиона долара, а от Парамаунт Пикчърс съобщиха, че готовият филм ще се прожектира в триизмерен формат.

По сценария на “Предизвестена смърт 3” работи носителят на “Оскар“ Акива Голдсман (“Шифърът на Леонардо”, “Красив ум“), но поне за момента от студиото не разкриват подробна информация за сюжета и новите персонажи. Въпреки това, спекулациите в интернет продължават и според последната (все още непотвърдена) информация третата част ще представлява предистория и действието ще се развива няколко години преди случките в оригиналния филм на Гор Върбински.

Самара Морган (Давей Чейс) отново ще бъде главният отрицателен персонаж, а историята ще се фокусира върху началото на нейния терор и първата поява на познатата от предишните две части прокълната видеокасета.

От Парамаунт Пикчърс не коментират появилата се информация и единственото, което се знае за момента е, че сценарият на Акива Голдсман не е завършен (което означава, че все още могат да бъдат направени значителни промени в историята).

Продуценти на триизмерния “Предизвестена смърт 3” са ветераните зад “Гладиатор” и “Островът” Уолтър Паркс и Лори Макдоналд, а кастингите за участие в лентата се очаква да започнат до няколко седмици.

Ако всичко протече по план, режисьорът Франсиско Гутиерес ще даде старт на снимките през втората половина на 2015-та година.
Copyright © 2023 Dir.bg.