Кога ще стартират снимките на петия филм от поредицата “Рамбо”?

05.01.2015 г.
Кога ще стартират снимките на петия филм от поредицата “Рамбо”?През 2008-ма година четвъртата част от екшън-поредицата “Рамбо” успя да натрупа в световен мащаб приходи от над 100 милиона долара. Веднага след това се появи и информацията, че Силвестър Сталоун планира да заснеме още едно продължение, което ще сложи официален край на дългогодишния франчайз.

Подготвителната работа по “Рамбо 5” започна през 2010-та година, но последвалият бокс офис успех на “Непобедимите” отчасти засенчи проекта и в продължение на няколко години не беше ясно дали изобщо ще се стигне до снимки.

За радост на почитателите на Джон Рамбо, самият Силвестър Сталоун оповести, че планира да заснеме дълго подготвяния пети филм през тази година. На страницата си в Туитър Сталоун разкри, че в момента снима боксьорската драма “Крийд” (“Creed”) и веднага след като приключи с работата си по този проект, той ще се насочи към “Рамбо 5”.

Официалното заглавие на предстоящата пета част е Рамбо: Последна кръв” (“Rambo: Last Blood”), а освен че ще изпълни отново култовата си роля, Силвестър Сталоун е сценарист, продуцент и режисьор на филма.

Все още не се разкриват подробни детайли за сюжета и за момента единствената информация е, че в новата лента Джон Рамбо ще се изправи срещу членовете на опасен мексикански наркокартел. По думите на Сталоун, “Рамбо: Последна кръв” ще представлява екшън версия на небеизвестната лента на братя Коен “Няма място за старите кучета”.

Според последните слухове, кастингите за поддържащи роли вече са започнали и в най-добрия случай до няколко седмици ще стане ясно кои актьори ще делят екрана със Сталоун. Бюджетът на приключенския екшън няма да надвишава сумата от 60 милиона долара и очакванията са, че снимките ще протекат изцяло в щата Луизиана.

Ако всичко протече по план, “Рамбо: Последна кръв” ще тръгне по световните киноекрани през 2016-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.