Майкъл Дъглас в 12-тия супергеройски филм на Марвъл

08.01.2015 г.
Майкъл Дъглас в 12-тия супергеройски филм на МарвълХоливудската легенда Майкъл Дъглас, на 70 г., който вече пета година (от 2010) се бори успешно с рак на гърлото и оттогава игра в пет филма - от които българският кинозрител видя само "Последният пенсионерски запой" (2013) - играе поддържащата роля в най-новия филм на Марвъл.

Премиерата на "АНТ-МЕН" в България, който в момента е на етап постпродукция, е на 17 юли в 3D, заедно с американската премиера.

Преди два дни "Марвъл" пусна в предаване на телевизия CBS и първия трейлър на най-новото си попълнение в своята кино вселена. Вижте го отново, вече субтитриран на български език.

"Ант-мен" е един от най-старите герои на Марвъл - и въпреки това един от най-малко познатите на феновете. Миниатюрният супергерой е сред основателите на Отмъстителите. Създаден от Стан Лий и Джак Кърби през януари 1962 г., героят днес продължава линията от епични  продукции от последните години – „Железният човек“, „Невероятният Хълк“, „Тор: Богът на гръмотевиците“, „Капитан Америка: Първият отмъстител“, „Отмъстителите 3D“, „Пазители на Галактиката“, както и предстоящата тази година премиера на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“.

Въоръжен с невероятната способност да се смалява до миниатюрни размери, но да увеличава собствената си сила и тази на външни обекти, мошеникът Скот Ланг се налага да потърси героя в себе си, за да помогне на наставника си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да опази тайната на поразителен костюм от ново поколение срещу надвиснали опасности. С тежката задача да влезе в костюма "човек-мравка" се заема Пол Ръд. Въпреки че досега не е участвал в голям блокбъстър, продуцентите (сред които и ветеранът в продукциите на Марвъл - Кевин Файги), решават да се доверят именно на звездата от последните два сезона (2002 - 2004) на сериала „Приятели“.

Майкъл Дъглас влиза в ролята на професор Пим, разработил серума, превръщащ Скот Ланг в Ант-мeн. В трейлъра не виждаме много от очарователната Еванджелин Лили („Хобит), която допълва актьорския състав с образа си на Хоуп Пим - дъщерята на Ханк Пим. Тя също има важна роля чрез своето алтер его, но каква част от нея ще разкрие във филма, ще разберем след няколко месеца.

С невероятната си способност да се смалява, но силата му да расте, най-новото попълнение в киновселената на Марвъл ще се изправи срещу ново поколение заплахи, за да спаси света отново.
Copyright © 2024 Dir.bg.