Какво ще видим във втората част на комедията “Близнаци”?

09.01.2015 г.
Какво ще видим във втората част на комедията “Близнаци”?В началото на 2012-та година от студиото Юнивърсъл Пикчърс оповестиха, че ще финансират комедийната лента “Тризнаци” ("Triplets"). Продукцията е директно продължение на спечелилия над 215 милиона долара хит от 80-те години “Близнаци”, в който Арнолд Шварценегер и Дани ДеВито изиграха главните роли на двама генетично създадени братя.

Създателят на оригиналния филм Айвън Райтман изяви желание да поеме режисурата и на продължението, а Шварценегер и ДеВито нееднократно заявиха, че ще се превъплътят отново в образите на “близнаците” Джулиъс и Винсънт Бенедикт.

Все още няма подписан договор за участие, но очакванията са, че към познатото от първата част дуо ще се присъедини още една голям звезда – Еди Мърфи. В “Тризнаци” Мърфи ще изиграе ролята на третия брат Бенедикт, който също като Джулиъс и Винсънт е роден след таен експеримент за създаването на перфектното дете.

Преди малко повече от шест месеца Шварценегер заяви, че камерите на втората част ще се завъртят през есента на 2014-та година, но по неясни тогава причини това не се случи. Малко по-рано днес сценаристът на новата лента Джош Гад (озвучавал героя Олаф в анимацията “Замръзналото кралство”, 2013) разясни ситуацията в интервю за сайта Reddit.
Гад: “Сценарият на филма е вече готов. И всички са съгласни, че е страхотен. Но от Юнивърсъл Пикчърс натиснаха бутона “Пауза”. Не знам точно каква е причината. В момента чакаме крайното решение. Но изгледите са, че всичко това е временно и рано или късно ще направим филма.”

На въпроса какво ще предложи “Тризнаци” на публиката, Гад отговори:
“Животът на Джулиъс и Винсънт се е променил много през изминалите години. Всеки е поел по свой собствен път и може да се каже, че двамата са се отчуждили един от друг. Но това, което ги събира отново заедно, е появата на трети брат, за чието съществуване те не са знаели. Тази роля ще бъде изиграна от Еди Мърфи. Във филма и двамата главни герои вече имат синове. Забавното е, че Арнолд има син, който прилича досущ на Дани ДеВито, а Дани има син, който прилича на Арнолд. Има интересна динамика между тези герои.”

Освен изпълнители на главните роли, Шварценегер и ДеВито са продуценти на “Тризнаци” заедно с Джо Меджък (“Еволюция”) и Том Полок (изпълнителен продуцент на “Дистърбия” заедно с Райтман).

Очакванията са, че до началото на тазгодишния летен сезон ще стане ясно кога точно ще стартират снимките на комедийната лента.
Copyright © 2024 Dir.bg.