Ще има ли “Твърде лично 4”?

13.01.2015 г.
Ще има ли “Твърде лично 4”?След успешния си кинопоход през 2008-ма година, екшън-трилърът с Лиам Нийсън “Твърде лично” бе последван от две директни продължения, които също регистрираха добри резултати в международния бокс офис. Третата част от поредицата тръгна по българските и световни киноекрани преди броени дни и до момента вече е натрупала приходи от близо 100 милиона долара.

Френско-американската продукция на Люк Бесон е на път да се превърне в първия международен бокс офис хит на 2015-та година, а трансформацията на Лиам Нийсън в една от най-големите екшън звезди в момента е вече напълно завършена.

Твърде лично 3” бе активно рекламиран като “официалния край на поредицата”, но по време на ново интервю за сайта Collider режисьорът Оливие Мегатон (който засне и втората част) разкри, че има вероятност франчайзът да бъде продължен с още един филм.

Мегатон: “Искахме “Твърде лично 3” да бъде последната част и работихме активно в тази посока. Но в този бизнес никога не може да си напълно категоричен и знам, че ако филмът се окаже достатъчно успешен, от студиото ще искат да пренесат Брайън Милс отново на големия екран. Всеки играе на сигурно и когато имаш толкова успешен персонаж като Милс искаш да се възползваш от него възможно най-дълго. В момента аз нямам никаква информация за бъдещето на поредицата, но в никакъв случай не изключвам възможността за появата на “Твърде лично 4”.”

От студиото 20th Century Fox все още не разкриват дали планират да продължат франчайза, но имайки предвид силния старт на “Твърде лично 3” в международния бокс офис (и афинитета на Холивуд към продълженията), това едва ли ще бъде краят на екшън поредицата.

В най-добрия случай до няколко месеца ще бъде разкрита официална информация за бъдещето на екранните приключения на Брайън Милс.
Copyright © 2024 Dir.bg.