Нова информация за третата част на сай-фай екшъна “G.I. Joe”

14.01.2015 .
Нова информация за третата част на сай-фай екшъна “G.I. Joe”От близо две години насам студиото Парамаунт Пикчърс се опитва да заснеме трети филм от екшън-поредицата “G.I. Joe”. Първоначалният план бе старта на снимките да бъде даден през 2014-та година, но честите пренаписвания на сценария и смяната на няколко режисьори забавиха значително разработването на продукцията.

Независимо от това “G.I. Joe 3” продължава да бъде приоритетен проект за Парамаунт, а от своя страна звездата от втората част Дуейн Джонсън нееднократно потвърди намерението си да изиграе отново ролята на войника Марвин “Roadblock” Хинтън.

През изминалата половин година не се разкриваха нови детайли за статута на третия “G.I. Joe”, но малко по-рано днес официален източник от Парамаунт сложи край на информационната суша като разкри, че новият сценарий е почти завършен, а самата лента вече се е сдобила с режисьор.

Избраникът на продуцентите е 50-годишният Ди Джей Карусо, който има значителен опит в екшън жанра, най-вече благодарение на работата си по хитовите заглавия “Аз съм номер четири”, “Орлово Око” и “Крадец на животи”.

Карусо все още не е подписал официалния договор за режисура на “G.I. Joe 3”, но източникa от студиото уточнява, че преговорите са към своя край. Сценарият на продукцията е написан от Джонатан Лемкин (“Смъртоносно оръжие 4”), а според последната информация голяма част от сюжета ще се фокусира върху персонажа на Дуейн Джонсън.

Към Джонсън се очаква да се присъединят отново познатите от “G.I. Joe: Ответен удар” Ди Джей Котрона, Адриан Палики и Брус Уилис. По думите на продуцента Лоренцо ди Бонавентура, третият филм ще съдържа по-малко фантастични елементи и ще се набляга най-вече на приключенския тон.

Ако всичко протече по план, режисьорът Ди Джей Карусо ще разполага с бюджет от около 150 милиона долара, а снимките ще започнат до една година.

От Парамаунт Пикчърс не разкриват по-подробна информация за “G.I. Joe 3” и за момента лентата не разполага с премиерна дата.
Copyright © 2021 Dir.bg.