Нова информация за “Костенурките нинджа 2”

19.01.2015 г.
Нова информация за “Костенурките нинджа 2”Само преди един месец беше официално потвърдено, че Мегън Фокс ще се завърне за продължението на летния блокбастър от 2014-та година “Костенурките нинджа”. Оригиналният филм натрупа приходи в световен мащаб от близо половин милиард долара и още преди да се състои DVD и Blu-ray премиерата му, от студиото Парамаунт Пикчърс дадоха зелена светлина за направата на втората част.

На режисьорския стол на “Костенурките нинджа 2” ще седне създателят приключенската фантастика “Земя до Еко” Дейвид Грийн, а бюджетът за снимки ще надвишава сумата от 130 милиона долара. Сценарият на лентата е вече напълно завършен и - по думите на продуцента Андрю Форм (“Стопаджията”) - камерите ще се завъртят през месец април, тази година.

Ето какво заяви Форм, докато рекламираше най-новия си филм “Проект: Алманах”:
“Успяхме отново да съберем екипа и в момента проектът е в период на предпродукция. Ще започнем снимките през април в Ню Йорк Сити. Хубавото в случая е, че успяхме да включим в сюжета и няколко герои, които не успяха да намерят място в оригиналния филм.”

Форм също така допълни, че сред новите персонажи в “Кoстенурките нинджа 2” ще се открояват познатите на феновете Кейси Джоунс, Бибоп и Рокстеди.

Що се отнася до титулярните герои, те отново ще бъдат пренесени на екран благодарение на специалистите по визуални ефекти от Industrial Light & Magic и актьорите Джереми Хауърд, Пийт Плозек, Ноел Фишър и Алън Ричсън.

Мегън Фокс поема за втори път ролята на репортерката Ейприл О’Нийл, а освен нея и вече споменатите актьори във филма ще видим още Уил Арнет и Упи Голдбърг.

Екипът на режисьора Дейвид Грийн ще снима в няколко американски щата и вече се знае, че завършеният филм ще се разпространява в триизмерен и IMAX формат.

Световната премиера на “Кoстенурките нинджа 2” е насрочена за 3-ти юни, 2016-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.