Традиционен обяд на номинираните за "Оскар"

03.02.2015 г.
Традиционен обяд на номинираните за Холивудските звезди уважиха вчера традиционния обяд на номинираните за "Оскар". Годишното събитие в балната зала на хотел "Бевърли Хилтън" се състои от обяд, общуване и традиционната обща снимка.

Тази година се събраха доста ветерани от филмовата индустрия, които, въпреки дългогодишните си кариери, са номинирани за "Оскар" за първи път. "Тази номинация нямаше как да дойде, когато бях прехвърлил 20-те си години. Тогава все още се учех" - сподели 60-годишният Джей Кей Симънс, номиниран за актьор в поддържаща роля за "Камшичен удар". "Да бъда номинирана на 46 години е прекрасно, сега наистина мога да го оценя" - каза Патриша Аркет, която ще се бори за отличието за актриса в поддържаща роля за "Юношество".

"Признателен - няма да спра да използвам тази дума", обяви 63-годишният Майкъл Кийтън, който получи първа номинация за "Оскар" в кариерата си (за главната мъжка роля в "Бърдмен"). 36-годишната британска актриса Розамунд Пайк, номинирана за главна женска роля (за изпълнението си в "Не казвай сбогом"), сподели: "Признанието, което получих, определено не е крайна точка в кариерата ми. Чувствам, че точно сега съм най-добра в това, което правя".

На 84 години актьорът Робърт Дювал (чиято съпруга е с 41 г. по-млада от него, бел.ред.) е един от най-възрастните номинирани за тазгодишните награди "Оскар" (за поддържаща роля в "Съдията"). Ветеранът предпочете да похвали младото поколение, заявявайки: "Съвременните млади актьори според мен са по-добри от всякога. Ние се учим от тях и се учим взаимно".

Докато номинираните общуваха спокойно, продуцентите на церемонията Крейг Зейдан и Нийл Мерън не пропуснаха да им напомнят, че ако спечелят, трябва да вместят благодарствената си реч в рамките на 45 секунди.

Наградите ще бъдат раздадени точно 20 дни след обяда.
Copyright © 2024 Dir.bg.