Нов трейлър на "Бързи и яростни 7"

05.02.2015 г.
Нов трейлър на Силни мъже, красиви жени и бързи коли са характерни за филмите от поредицата "Бързи и ярoстни". Последният трейлър обаче обещава всичко това да е в седморни дози!

Вижте новия трейлър (с български субтитри).

Разгледайте и нова порция снимки на екшън трилъра.

Всичко в "Бързи и яростни 7" граничи с лудостта: от скачането с кола от самолет – до пищните партита в Абу Даби. Вторият трейлър покачва нивото на адреналин до невиждани досега нива.

Новия филм от най-успешната поредица на Universal заварва Доминик Торето (Вин Дизел) и семейството му в очакване на по-спокоен живот, след като са отстранили Оуен Шоу (Люк Евънс). Но нещата няма да се развият според очакванията им. Всеки, който е гледал внимателно финала на шестия филма знае: по-големият брат на Шоу иска отмъщение - в неговата роля ще видим Джейсън Стейтъм. А бившият агент на специалните части има силата и способностите сериозно да вгорчи живота на Трето и семейството му.

Съвсем скоро Доминик и компания ще попаднат в изцяло нова вселена от проблеми, а единственият, който ще има възможността да им помогне в битката срещу Шоу, е героят на Кърт Ръсел. Но как се справяш с човек, който е способен да извади от строя Люк Хобс (Дуейн Джонсън-Скалата) и да го вкара в болница?

Отговорът на този въпрос явно са още по-луди схеми и по-опасни каскади, включително скокове с кола от товарен самолет и прелитане със спортна кола между небостъргачи в Абу Даби. Трейлърът показва само част от адреналиновите моменти в IMAX-филма.
Copyright © 2024 Dir.bg.