“Алвин и чипoносковците 4” с премиера през 2015-та година

13.02.2015 г.
“Алвин и чипoносковците 4” с премиера през 2015-та годинаОще преди третата част от детската поредица “Алвин и чипоносковците” да натрупа приходи от близо 350 милиона долара, студиото 20th Century Fox оповести намерението си да направи още един филм за известните анимирани персонажи. Работата по четвъртата лента започна през 2012-та година, но като цяло информацията за проекта и снимачния екип бе оскъдна.

Малко по-рано днес обаче официален източник от 20th Century Fox разкри пред сайта на списание Variety както официалното заглавие на новия “Алвин и чипоносковците”, така и датата, на която ще се състои световната премиера на филма.

Четвъртата част ще носи името “Alvin and the Chipmunks: The Road Chip” (“Алвин и катеричоците:  Чипопътуването”), а дебютът й пред световната публика ще бъде на 23-ти декември, 2015-та година.

Снимките на филма вече започнаха, като главните роли са поверени на познатите от предишните части Джейсън Лий, Джъстин Лонг, Джеси Маккартни и Матю Грей Гублър. Последното актьорско попълнение в продукцията е Тони Хейл (“Нежна полиция”), който според информация от 20th Century Fox ще се превъплъти в главната отрицателна роля.

Все още не се разкриват подробни детайли за сюжета на “Alvin and the Chipmunks: The Road Chip” и за момента единственото, което се знае е, че главните герои ще бъдат в центъра на “вълнуващо пътуване с много смях, мистерии и конфузни ситуации.”

Режисурата на филма е поверена на Уолт Бекър, който има опит в комедийния жанр благодарение на работата си по хитови ленти като “Ван Уайлдър” и “Като рокерите”.

Общите световни приходи на предишните три части от поредицата “Алвин и чипоносковците” надвишават сумата от един милиард долара и прогнозите на наблюдателите са, че новият филм ще се нареди сред хитовите заглавия на 2015-та година.

Все още не е потвърдено, но очакванията са, че “Alvin and the Chipmunks: The Road Chip” ще се разпространява в триизмерен формат.
Copyright © 2020 Dir.bg.