Нова ТВ: единствено Ясен Дараков акредитиран за ”Оскар”-ите

18.02.2015 г.
Нова ТВ: единствено Ясен Дараков акредитиран за ”Оскар”-итеЧервеният килим: за четвърта поредна година, минути преди да влязат в Долби Тиътър в Лос Анджелес, звездите на Холивуд застават пред камерата на Ясен Дараков

През целия уикенд, 21 - 22 февруари, в поредица от ексклузивни живи връзки, репортажи и интервюта, Дараков ще пренесе пълния блясък на червения килим в ефира на Нова телевизия в България.
И тази година кореспондентът на медията в САЩ е единственият български журналист, акредитиран за най-бляскавото киносъбитие в Холивуд.  

Репортерът, интервюирал Анджелина Джоли, Джордж Клуни, Кейт Бланшет, Глен Клоус, Упи Голдбърг, Кристофър Плъмър, Ема Уотсън и други, отново ще влезе в ролята на „вътрешен човек” на 87-мата церемония по връчването на филмовите награди Оскар. Как Холивуд се подготвя за своята най-звездна церемония? С какво ще ни изненадат звездите на червения килим, кои ще бъдат модните икони и кои – модните злополуки? Какви ще бъдат първите реакции и думи на победителите?

Всичко това - от Ясен Дараков и преките му включвания в "Новините на Нова", „Събуди се” (07:30 - 10:00 ч.) и "Дикoff" (16:00 - 19:00 ч.) през уикенда.

В понеделник, 23 февруари, в ефира на сутрешния блок "Здравей, България" (06:20 - 09:30 ч.), зрителите ще имат възможност да проследят на живо последните часове на голямото събитие.

* * * * * * * *

За Ясен Дараков:

В кариерата си е продуцирал новинарски емисии във филиали на американските телевизии ABC и FOX в САЩ. Днес е създател и главен редактор на водещия вестник за българите в САЩ и Канада "BG Voice", както и директор новини на първата телевизия за българите по света "BiT" ("Bulgaria International Television").

Сред неговите най-запомнящи се репортажи са живите включвания от разрушителните последици от урагана „Санди” през 2012 г., срещата на лидерите на Г8, петролният разлив на BP в Мексиканския залив от 2010 г., наводненията по поречието на Мисисипи от 2011 г. Отразявал е и редица събития от Холивуд, репортажи от финала на "American Idol", поклоненията на Майкъл Джексън и Уитни Хюстън, както и още много други новини отвъд океана.

Дараков премина от bTV в Нова ТВ в последния ден на февруари 2014 г. - няколко дни преди миналогодишната церемония за наградите "Оскар".
Copyright © 2024 Dir.bg.