Братята Русо ще работят по третата част на “Отмъстителите

25.03.2015 г.
Братята Русо ще работят по третата част на “Отмъстителите”След един месец по родните киноекрани ще тръгне продължението на комиксовия блокбастър “Отмъстителите 3D”. Лентата на Джос Уедън, озаглавена “Oтмъстителите: Ерата на Ултрон”, със сигурност ще се нареди сред най-големите хитове на 2015-та година и напълно очаквано от студиото Марвел вече изготвят планове за продължаването на поредицата.

Докато феновете очакват премиерата на “Ерата на Ултрон”, продуцентите разработват следващата глава от сагата, която по примера на поредиците “Хари Потър” и “Здрач” ще бъде разделена на две части.

Официалните заглавия на предстоящите две ленти са “Oтмъстителите: Безкрайна война – Част 1” и “Oтмъстителите: Безкрайна война – Част 2”, а Робърт Дауни мл., Марк Ръфало, Джереми Ренър, Скарлет Йохансон, Крис Евънс и Крис Хемсуърт отново ще се завърнат в главните роли.

Създателят на първата и втора част Джос Уедън заяви през 2014-та година, че няма да работи по бъдещите продължения и сега изглежда, че от Марвел са намерили негови заместници.

Според сайта Badass Digest, режисурата на “Oтмъстителите: Безкрайна война” вече е поверена на създателите на “Завръщането на първия отмъстител” Джо Русо и Антъни Русо. Двамата режисьори бързо се превърнаха в едни от най-активните членове на филмовото семейство на Марвел и в момента те надзирават снимачния процес на третата част на “Капитан Америка”.

Освен информацията за избора на братята Русо, от Badass Digest съобщиха, че общия сценарий на “Oтмъстителите: Безкрайна война – Част 1” и “Oтмъстителите: Безкрайна война – Част 2” ще бъде написан от дуото зад “Кръв и пот” - Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли. Важно е да се отбележи, че двамата сценаристи имат значителен опит с високобюджетните комиксови продукции на Марвел - именно те оформиха сюжетите на трите части на “Капитан Америка” и първото продължение на "ТОР: Богът на гръмотевиците".

Планът на продуцентите е стартът на снимките на “Oтмъстителите: Безкрайна война – Част 1” да бъде даден през лятото на 2016-та година, а камерите на “Част 2” ще се завъртят през 2017-та.

Ако всичко протече по план, режисьорите Джо и Антъни Русо ще се насочат към двете продукции веднага след като се състои премиерата на “Капитан Америка 3” (филмът тръгва по кината от 6-ти май 2016-та година).

Въпреки че все още няма завършен сценарий, от Марвел обявиха премиерните дати на двете продължения. Световната премиера на “Oтмъстителите: Безкрайна война – Част 1” е насрочена за 4-ти май 2018-та година, а “Безкрайна война – Част 2” тръгва по кината от 3-ти май 2019-та.
Copyright © 2024 Dir.bg.