Без Шон Янг в продължението на „Блейд рънър”

01.04.2015 г.
Без Шон Янг в продължението на „Блейд рънър”През 2013 г. Шон Янг беше казала, че се е срещнала с екипа, подготвящ продължението на култовия „Блейд рънър”, известен още като „Ловец на хуманоиди”, но не смята, че някой от актьорите от оригинала ще участват в продължението.

След това обаче Харисън Форд прие да се завърне в ролята на Рик Декард. През август същата година актрисата беше насърчила феновете да бойкотират продукцията, тъй като тя не е поканена да участва в нея.

Сега Янг сподели, че се е засякла с Ридли Скот, който само ще продуцира „Блейд Рънър 2”, защото на режисьорския стол ще седне канадецът Дени Вилньов, но е останала с впечатление, че със сигурност няма да участва в новия филм. „Срещнах Ридли преди месец и той не каза абсолютно нищо по въпроса, защото оставих нещата така, както са. Филмите са странно нещо.

Има голяма разлика между това как стоят нещата на снимачната площадка и какъв е крайния резултат. Спомням си, че снимките на „Братовчеди” ("Cousins", 1989) с Тед Дансън и Изабела Роселини бяха страхотно положително преживяване, но готовият филм беше… майко мила! Най-добрият филм, в който съм участвала, си остава „Блейд Рънър”.
Copyright © 2024 Dir.bg.