Без Брус Уилис в „Бдението”

07.04.2015 г.
Без Брус Уилис в „Бдението”След неуспешния опит на продуцента Ави Лернер да осигури пари за инди трилъра „Бдението” („Wake”), Брус Уилис обяви, че се оттегля от проекта.

Освен него, режисьорът Джон Поуг („Тихите”), също няма да работи по филма. Проблемите около проекта се дължат на припокриващи се календари на някои от участниците в него, заради което филмът трябваше да бъде заснет много бързо, но освен това и някои от финансиращите го страни не са искали да работят с един определен продуцент, който обаче не се е отказал от участие.

Във филма се предвиждаше да участват още Бен Кингсли, Елън Бърстин и Пайпър Перабо, но след сегашното развитие на нещата, той би могъл да се осъществи най-рано след година. Работата стартира през февруари, но само след 10 дни беше преустановена.

Сценарият разказва за социопат, който се връща в родния си град, разположен на отдалечен остров, за бдението на починалия му брат. Когато градът е обсаден, именно от него се очаква да спаси семейството, което преди години го е прокудило от там.

Copyright © 2024 Dir.bg.