вижте го ..."/> Кино

Нов трейлър на "АНТ-МЕН" разкрива злодея срещу малкия герой

16.04.2015 г.
Нов трейлър на Вторият трейлър (вижте го - вече с български субтитри) на АНТ-МЕН разкрива детайли и за злодея, срещу когото ще се изправи миниатюрният супергерой - за когото истинските фенове знаят, че е сред основателите на Отмъстителите.

Киноманиаците виждат за първи път Кори Стoл (сериала "Къща от карти") в образа на злодея Дарън Крос (Yellowjacket). Междувременно, Пол Ръд се „смалява” в ролята на бившия затворник, сега супергерой - Скот Ланг, който има способността да променя размерите си до тези на насекомо, но да увеличава неимоверно силата си, както и да контролира аверите си - мравките.

Специалният му костюм е дело на именития професор Ханк Пим, изигран от кинолегендата Майкъл Дъглас. Ще успеят ли двамата да опазят тайната на уникалния костюм, който може да унищожи света, ако попадне в неподходящи ръце? Филмът обещава екшън, хаплив диалог, разчупване на клишетата, но най-вече много, много хумор и самоирония.

„Костюмът, който Ханк Пим създава, не притежава нито едно оръжие - докато този на злодея Дарън Крос разполага с плазмени оръдия!”, споделя режисьорът Пейтън Рийд в последното си интервю. Това съвсем не означава, че Ant-Man е безпомощен. „Ант-мeн е много бърз, когато е смален”, допълва Рийд. „Също увеличава своята компактност, а оттам и сила.” Ant-Man ще докаже, че за героите няма размер...

Ant-Man е един от най-старите герои на Марвъл и, въпреки това, един от най-малко познатите на феновете. Миниатюрният супер герой е сред основателите на Отмъстителите. Създаден от Стан Лий, Лари Лийбър и Джак Кърби през януари 1962 г., образът продължава линията от епични продукции от последните години – Железният човек, Невероятният Хълк, Тор: Богът на гръмотевиците, Капитан Америка, Отмъстителите, Пазители на Галактиката, както и предстоящата тази година премиера на Отмъстителите: Ерата на Ултрон.

Освен Пол Ръд, Кори Стол и Майкъл Дъглас, в АНТ-МЕН участват и Еванджелин Лили, Майкъл Пеня, Боби Канавали, Джуди Гриър, Тип „Тай” Харис, Ууд Харис, Хорди Мойя. Режисьор е Пейтън Рийд, а продуцент е ветеранът Кевин Файги.

АНТ-МЕН излиза в българските кина на 3D и IMAX на 17 юли тази година.
Copyright © 2023 Dir.bg.