"Кръстникът" в НДК със симфоничен оркестър през ноември

29.04.2015 г.
Неостаряващата класика на Франсис Форд Копола – Кръстникът (1972 г.) - ще бъде представена за първи път на огромен екран, в HD формат и под съпровода на симфоничния оркестър на БНР.  Live-премиерата за Източна Европа е на 7 ноември тази година.

Вижте официалния трейлър.

Интересът към „Кръcтникът LIVE in Concert“ в София е голям, което накара организаторите да пуснат в продажба и билети за втори балкон на зала 1 на НДК (с цени между 40 и 60 лв, а в други части на залата достигат до 110 лв). Билетите се предлагат от Eventim, от бензиностанции OMV и от билетния център на двореца.

Един от любимите на няколко поколения шедьоври на световното кино никога не е имал своята официална кинопремиера в България.

В съботата на 7 ноември обаче, в най-голямата амфитеатрална кинозала в София,  „Кръстникът“ ще има своята дългоочаквана първа киносреща, заедно с живото изпълнение на всяка нота от вечната музика на Нино Рота (1911 - 1979 г.). Под диригентството на създателя на проекта Джъстин Фрийър ще видим, чуем и ще се насладим на “Кръстникът LIVE in Concert”.
Copyright © 2024 Dir.bg.