Крис Пайн се присъедини към актьорския състав на комиксовото фентъзи "Жената чудо"

29.05.2015 г.
Крис Пайн се присъедини към актьорския състав на комиксовото фентъзи След по-малко от една година ще се състои българската премиера на дългоочаквания "БАТМАН срещу СУПЕРМЕН: Зората на Справедливостта". Високобюджетният екшън отбелязва първия път, в който Човека-прилеп и Мъжa от стомана се появяват заедно на голям екран и очакванията са, че именно това ще бъде един от най-големите хитове на 2016-та година. Освен титулярните персонажи, във филма на Зак Снайдър ще се появи и друг известен образ от комиксовата вселена на DC Comics - Жената чудо/Даяна Принс.

Представена за първи път през 1941-ва година, амазонската принцеса присъства в голям брой успешни комикси на DC, но появата й в "БАТМАН срещу СУПЕРМЕН: Зората на Справедливостта" ще бъде първия път, в който тя е част от пълнометражен студиен проект.

За изпълнителка на тази роля беше избрана познатата от "Бързи и яростни 6" Гал Гадот, а от студиото Уорнър Брос разкриха през 2013-та година, че ще финансират заснемането на самостоятелен филм за Жената чудо.

Режисурата на комиксовата продукция е поверена на създателката на "Чудовище" Пати Дженкинс и вече се знае, че световната премиера ще се състои през летния сезон на 2017-та година. Гал Гадот е подписала официалния договор за участие в "Жената чудо", а малко по-рано днес беше разкрито, че ако всичко протече по план към нея ще се присъедини и звездата от "Стар Трек" и "Джак Райън: Теория на хаоса" Крис Пайн.

Според Variety 34-годишния Пайн вече е получил оферта за участие и ако даде съгласието си той ще изиграе главната мъжка роля на Стийв Тревър - офицер от разузнаването на Съединените щати, който попада по случайност в света на амазонките и впоследствие успява да спечели сърцето на Жената чудо. Самият сюжет на лентата ще се фокусира върху "трансформацията на амазонската принцеса в най-великата супергероиня в историята на човечеството".

Сценарият на комиксовата продукция се пише в момента от Джейсън Фъчс ("Ледена епоха 4"), а режисьорката Пати Дженкинс ще даде старта на снимките през пролетта на 2016-та година.

Създателят на "БАТМАН срещу СУПЕРМЕН: Зората на Справедливостта" Зак Снайдър продуцира "Жената чудо" и според последните слухове бюджета на бъдещата лента ще надвишава сумата от 120 милиона долара.

Кастингите за поддържащи роли протичат в момента, но поне засега Гал Гадот и Крис Пайн са единствените изпълнители, чиито имена се свързват официално с продукцията.

Българската премиера на "Жената чудо" ще се състои на 23-ти юни, 2017-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.