Леонардо ДиКаприо във филм на Майкъл Бей вдъхновен от истински събития

08.06.2015 г.
Леонардо ДиКаприо във филм на Майкъл Бей вдъхновен от истински събитияВеднага след като бе обявен за новия президент на Парамаунт Пикчърс бившия продуцент Марк Евънс заяви, че ще увеличи значително броя игрални филми по които работи студиото. През изминалите седмици към списъка с предстоящи заглавия на Парамаунт бяха добавени няколко амбициoзни заглавия, сред които се открояват продължения и spin-off-и на "Трансформърс", японско-американския "Beyblade", сай-фай екшъна "Time Salvager" и все още неозаглавена комедия на съпружеското дуо Джъд Апатоу и Лесли Ман.

Сега към този списък може да бъде прибавена и вдъхновена от истински събития драма, по която ще работят две от най-популярните и успешни имена на Холивуд - Майкъл Бей и Леонардо ДиКаприо.

Сюжетът на все още неозаглавената продукция ще разказва за живота на американския състезател по колоездене Джонатан Бойър, който след серия от бурни събития в личен и професионален план напуска САЩ и се насочва към Руанда. След като стъпват на африканска почва, Бойър и съпругата му започват да работят в близко сътрудничество с членовете на националния отбор по колоездене на Руанда и също така помагат активно на големия брой бедни жители на държавата.

Майкъл Бей и Леонардо ДиКаприо ще продуцират драмата чрез компаниите си Bay Films и Appian Way. Все още не се знае дали Ди Каприо ще участва в лентата и за момента не се споменават други актьорски имена.

Натовареният график на Майкъл Бей не му позволява да поеме режисьорските задължения и от Парамаунт Пикчърс разкриха, че на режисьорския стол ще седне документалистa Орландо вон Айнсидел. Любопитно е да се отбележи, че за Айнсидел и Леонардо Ди Каприо това ще бъдe второ общо сътрудничество след номинирания за тазгодишен "Оскар" документален филм "Virunga".

Работата по сценария на драмата за живота на Джонатан Бойър тепърва предстои да започне и в най-добрия случай камерите ще се завъртят през първата половина на 2016-та година.

Кастингите за главни роли все още не са стартирали и поне за момента Майкъл Бей, Леонардо Ди Каприо и Орландо вон Айнсидел са единствените, чиито имена се свързват с амбициозната драма.
Copyright © 2024 Dir.bg.