Уинона Райдър във фантастичния трилър „Монтоук”

17.06.2015 г.
Уинона Райдър във фантастичния трилър „Монтоук”Уинона Райдър ще участва в 8-сериен свръхестествен трилър на Нетфликс, чието рекламно изречение го определя като „любовно писмо към класиките от 80-те години, които са останали завинаги в сърцата на зрителите”.

Работното заглавие на проекта беше „Монтоук” („Montauk”), но се очаква то да бъде променено. Според сюжета, когато момче изчезва безследно през 80-те години на миналия век, семейството му, приятелите му и полицията са въвлечени в неочаквана мистерия, свързана със строгосекретни правителствени експерименти.

Райдър ще е в ролята на Джойс, жена от работническата класа и майка на изчезналото 2-годишно момченце. Освен нея, в сериала вече е потвърдено участието на актьора Дейвид Харбър („Черна служба”, тв сериалът "Банши, Пенсилвания") в ролята на шефа на полицията. Сценаристи и режисьори ще са Мат и Рос Дъфър, режисирали тази година един епизод от сериала „Уейуърд Пайнс”.

Това ще бъде първи ангажимент на Райдър с телевизионен сериал. Премиерата се очаква през 2016 г. Уинона Райдър наскоро приключи снимките в минисериал на HBO, озаглавен "Show Me a Hero", като премиерата на тази историческа криминална драма ще бъде на 16 август тази година. В нея се разказва за проблемите на кмета на град Йонкърс в щата Ню Йорк през 1987 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.