"Палави ръце" - идиотщини вместо злодейства

Злите духове винаги намират занимание на палавите ръце... А какво става, когато тръгнат да търсят съдружник в престъплението и си избират напълно неподозиращ 17-годишен мърляч? Резултатът е много повече идиотщини, отколкото демонични злодейства в нецензурната, вземаща на подбив всичко и ужасно смешна комедия “Палави ръце”.
Антон (Девън Сауа) се събужда на Хелоуийн (Денят на вси светии), за да открие - след задължителното щракане на телевизионни канали и изучаване съдържанието на хладилника, без да забелязва локвата кръв на пода - че обичните му татко (Фред Уилърд) и мама (Кони Рей) са превърнати в две обезглавени украшения за Хелоуийн. Един от най-сериозните кандидати за “Най-пропаднал американски тинейджър”, Антон задига малко джобни пари и се отправя към своите не по-малко безотговорни приятели Мик (Сет Грийн) и Пнъб (Елдън Хенсън). По пътя той зърва сочната красавица Моли (Джесика Алба) - негова съседка и любовта на живота му.
Шляейки се безцелно с Мик и Пнъб, Антон - който обикновено предпочита MTV пред вечерните новини - научава за няколко неотдавна извършени убийства, които са накарали хората в родния им град Болън да се почесват в недоумение по главата и да треперят от страх. Докато сглобяват уликите, Антон открива, че е възможно той да е извършителят - оказва се, че дясната му ръка си има свой доста кръвожаден живот и е твърдо решена да сее смъртоносен хаос - независимо дали той иска да участва или не.
Междувременно, докато Антон води канадска борба с обладания си от зли духове крайник, Деби (Вивека А. Фокс) пътува през страната, следвайки диря от подозрителни събития... която я отвежда право в Северна Калифорния, в градчето Болън!
В края на “Палави ръце” силите на доброто и злото ще премерят сили във финален сблъсък, пълен с невероятни и нестандартни комедийни ситуации.
Copyright © 2024 Dir.bg.