Жената-паяк бременна?

04.07.2015 г.
Жената-паяк бременна?"Марвел" показа корицата на следващия комикс за Жената-паяк (Spider-Woman), на която супергероинята е бременна. Рисунката се допълва от слогана: "Родител през деня, героиня през нощта", съобщава в. "Гардиън".

На новата корица Жената-паяк, чието "истинско" име е Джесика Дрю, е облечена в червено-жълт костюм. Лявата й ръка е свита в юмрук. Компанията не разкрива кой е бащата на бъдещото дете и при какви обстоятелства е станало възможно забременяването на героинята.

Вероятно цялата история ще бъде разкрита в алтернативната вселена на "Марвел", озаглавена "Тайните войни". Тази серия ще е с няколко сюжетни линии, което позволява да се експериментира с героите. Случващото се в едната вселена няма да влияе на събитията в другата.

Досега "Марвел" не е разглеждал супергероите си като родители. Повечето култови персонажи от комиксите са млади хора или тийнейджъри. През август миналата година друга корица от комикса за Жената-паяк привлече вниманието. На феновете им се стори, че позата, в която художникът е изобразил Джесика Дрю, е неприлична и доста сексапилна, което не съответства на характера на героинята.

Първата Жена-паяк се появява в комиксите на "Марвел" през февруари 1977 г. Както и Спайдър-мен, героинята притежава свръхестествени сила, ловкост, способност да прилепва за стените и да плете паяжини.
Copyright © 2020 Dir.bg.