Анимацията "Отвътре навън" с продължение?

29.07.2015 г.
Анимацията Най-новият анимационен филм на студиото Pixar, "Отвътре навън", все още се върти по световните киноекрани и приходите му до момента се равняват на малко над половин милиард долара. Напълно очаквано, струващата 175 милиона долара творба на Пийт Доктър привлече вниманието на семейната публика и преди да бъде свалена от екраните тя по всяка вероятност ще подобри постижението на предишния анимиран проект на популярното студио "Университет за таласъми" (крайни приходи от 743 милиона долара).

"Отвътре навън" не е от типа заглавия, които задължително изискват втора част, но по време на ново интервю режисьора Пийт Доктър заяви, че има вероятност историята на младата Райли и нейните емоции да бъде продължена.

Доктър: "В момента нямаме планове за "Отвътрe навън 2". Но след всички тези години в бизнеса съм се научил никога да не казвам "никога". Смятам, че филма разказа по добър начин тази история, но ще излъжа ако кажа, че няма какво още да покажем. Светът на емоциите е обширен и може би ни прeдстоят разговори в тази насока. Не отхвърлям напълно възможността за втора част, но сега е просто прекалено рано да се говори за това."

Доктър допълни, че до няколко години оригиналния "Отвътре навън" ще бъде превърнат в "уникален по рода си" тематичен парк в Дисниленд.

Що се отнася до евентуалното продължение, от началството на Pixar все още отказват официален коментар и едва ли в скоро време ще има по-детайлна информация по въпроса (имайки предвид натоварения график на аниматорите и вече обявените проекти на студиото).

Следващите две компютърно-генерирани анимации на Pixar са "Добрият динозавър" и продължението на "Търсенето на Немо", чието заглавие е "Търсенето на Дори" ("Finding Dory").

Световната премиера на "Добрият динозавър" ще се състои в края на месец ноември, тази година, а "Търсенето на Дори" тръгва по кината през лятото на 2016-та.

Copyright © 2020 Dir.bg.