Ела, изпей!

Sing

- 9.1/10

За филма

В разпространение от: 08.12.2016
Премиера в България: 23.12.2016
Премиера на DVD: 24.04.2017
Производител: Illumination Entertainment, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Създателите на хитовите анимации „Аз, проклетникът“, „Миньоните“ и „Сами вкъщи“ ще ни разходят зад кулисите на най-новото музикално „риалити“. В свят, населен изцяло от животни - който по нищо не отстъпва на човешкия - също се случва да удариш дъното и тогава има само един път: нагоре! За да ни докажат това, най-странната група от талантливи певци начело със симпатичната и малко старомодна коала Бъстър Муун ни мотивира да повярваме в себе си и никога да не се отказваме от мечтите си.

Звездата на филма е именно мечокът-коала Бъстър Муун (с гласа на Матю Макконъхи в оригинал), който ръководи някога успешен, а сега залязващ театър. Бъстър е вечният оптимист, който обича театъра си повече от всичко на света и ще направи всичко по силите си, за да го запази. Изправен пред почти неизбежния крах на житейските си амбиции, Бъстър има един последен шанс да възвърне блясъка на театъра и да възроди своя театрален бизнес, като продуцира заедно с най-добрия си приятел най-страхотния музикален конкурс за звезди на света.

На сцената излизат пет основни претендента: Майк - мишка с меден глас, с който лесно може да ти отмъкне парите; Мина - слоница-тийнейджър с огромна сценична треска; Розита - претрупана с ангажименти, многодетна майка на 25 прасенца; Джони - млада горила-гангстер, който иска да избяга от подземния семеен бизнес; и Аш - таралеж-пънкарка, която се опитва да се отърве от арогантното си гадже. Всеки от тях излиза на сцената на Бъстър с надеждата да промени живота си, да грабне шанса и да преобърне съдбата си.

Освен изключително забавление, „Ела, изпей!“ ни обещава невероятен подбор на саундтрака, включващ 85 хитови песни, сред които някои от най-известните и любими парчета на Франк Синатра, Лейди Гага, Кейти Пери, Offspring, Ники Минаж, Сам Смит и други.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьор: Гарт Дженингс
Сценарист: Гарт Дженингс
Продуценти: Джанет Хийли, Кристофър Меледандри
Музика: Джоби Талбот
Озвучен от: Сет Макфарлън, Матю Макконъхи, Скарлет Йохансон, Тарън Еджъртън, Рийз Уидърспун, Джон Райли, Питър Серафинович, Дженифър Хъдсън
Copyright © 2024 Dir.bg.