Аз, проклетникът 3

Despicable Me 3

- 8.8/10

За филма

В разпространение от: 14.06.2017
Премиера в България: 30.06.2017
Премиера на DVD: 30.10.2017
Производител: Illumination Entertainment, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Ново продължение на приключенията на Гру и миньоните Кевин, Боб, Стюарт и останалите. Връщат се Марго, Агнес, Едит и Луси. Появява се изгубеният брат-близнак на Гру - Дру... което поражда яростно съперничество между братята.

Новият злодей е Балтазар Брат (противникът на Гру) – бивше дете-звезда, което е пораснало и се чувства обсебен от героя, който е играл през 80-те години, движи се заднешком и имитира лунната походка на Майкъл Джаксън.

Без да подозира за съществуването на своето копие, Гру - господарят на миньоните и най-проклетият сред всички проклетници - е изправен пред трудности в работата, докато се опитва да загърби живота на злодей заради момичетата и семейството си. След като (благодарение на наглото порасналото хлапе Балтазар Брат) Гру губи работата си, миньоните се отричат от него, обвинявайки го, че се е размекнал. И точно когато е в най-голяма безизходица, се появява близнакът му Дру, с когото са били разделени скоро след раждането.

Оборудвани с всевъзможни футуристични джаджи, двамата братя сформират колоритен тандем, който е готов да се изправи лице в лице с най-издирвания престъпник в света. Дали обаче Гру и Дру ще успеят да се сработят и да ни покажат колко е готино да си лош, ще се върнат ли миньоните при своя господар и ще бъде ли наказан Балтазар Брат за злодеянията си?

(дублиран на български език)
Стоян Алексиев озвучава Гру и неговия брат-близнак, а Албена Михова е властната шефка на Гру и Луси, която не търпи неуспехи на работното място - и след толкова сериозен гаф като пускането на свобода на Балтазар Брат, бързо отстранява от работа виновника.

Кастинг

Режисьори: Кайл Балда, Пиер Кофен
Сценаристи: Кен Дорио, Синко Пол
Продуценти: Кристофър Меледандри, Джанет Хийли
Музика: Ейтор Перейра
Озвучен на български от: Албена Михова, Стоян Алексиев, Румен Угрински, Александър Кадиев
Озвучен от: Стив Карел, Кристен Уиг, Миранда Косгроув, Ръсел Бранд, Трей Паркър, Анди Найман, Майкъл Бийти, Дейна Гейър
Copyright © 2024 Dir.bg.