Сами вкъщи 2

The Secret Life of Pets 2

САЩ | 2019г | 86 минути | 3D , 4DX , Анимация , Комедия , Семеен | Официален сайт
- 8.3/10

За филма

В разпространение от: 24.05.2019
Премиера в България: 14.06.2019
Производител: Illumination Entertainment, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Продължение на филма от 2016 г. Териерът - лидер на къщата Макс (с гласа на Орлин Павлов) този път е озвучен в оригинал от Патън Осуалт (в предишния филм - от Луис Си Кей).

Обичаме домашните си любимци, но колко добре ги познаваме в действителност? Отговор на този въпрос ще даде продължението на блокбъстъра от 2016 г. Забавната концепция от първия филм е за тайния живот, който водят домашните ни любимци всеки ден, след като излезем от домовете си, за да отидем на работа или училище. Допълнително се изследват взаимоотношенията между хората и четириногите им спътници.

Ще видим как личностите и поведението на животните все повече започват да имитират тези на собствениците си и как връзката с тях се променя, когато в семейството се появяват деца.

При любимия териер Макс, семейството на стопанката му - Кейти вече се е увеличило и той среща най- удивителното същество в живота си: дете! Той е изцяло обсебен от малкия Лиъм и полага неистови усилия, за да го предпази дори и от най-незначителните опасности.

Успоредно с терзанията на Макс, скъпият померан Гиджет се сблъсква с ужасяваща ситуация, изгубвайки безценна вещ на любимия си Макс и то не къде да е, а в окупиран от котки апартамент... Тя ще се опита да я спаси, следвайки безценните съвети на пухкавата си приятелка Клои – съвети, каквито само една котка може да даде.

Новият герой е фермерското куче Рустър (озвучаващ дебют на Харисън Форд). Той е достолепен, мъдър и изиграва важна роля в критично важен за Макс момент.

Зайчето Снежко, който досега е супергерой само в собствените си фантазии, ще трябва на практика да демонстрира суперсилите си и да се отзове на една от най-страшните мисии в живота си. Време е личното му убеждение, че е необикновен, да намери своето доказателство.

Ще успеят ли Макс, Снежко, Гиджет и останалата част от бандата да открият вътрешната си смелост, за да се изправят пред най-големите си страхове?

Предпремиерни прожекции в България: киноуикенди 31.05.-02.06. и 07.-09.06.2019 г.

Кастинг

Режисьори: Крис Рено, Джонатан дел Вал
Сценарист: Брайън Линч
Продуценти: Кристофър Меледандри, Джанет Хийли
Музика: Александр Деспла
Озвучен на български от: Орлин Павлов
Озвучен от: Патън Осуалт, Ерик Стоунстрийт, Кевин Харт, Албърт Брукс, Ханибал Бюрес, Боби Мойнихън, Харисън Форд, Тифани Хадиш
Copyright © 2024 Dir.bg.