Петзвезден романс

Maid in Manhattan

САЩ | 2002г | 101 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 5/10

За филма

В разпространение от: 13.12.2002
Премиера в България: 28.02.2003
Премиера на видео: 17.09.2003
Премиера на DVD: 17.09.2003
Производител: Columbia Tristar International
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: Мей Стар

Могат ли една хотелска камериерка от Бронкс и един заможен джентълмен от Манхатън да рискуват всичко заради романтичния шанс?

Мариса Вентура е осигурила добър живот за себе си и десетгодишния си син, Тай (Тайлър Поузи), въпреки че нямат много пари. Едно съботно утро Мариса завежда Тай в хотела, където работи. Моли една от колежките си да го наглежда, докато тя и другата камериерка, Стефани (Мариса Матроун), си свършат работата. Един от гостенките на хотела, разглезената дама от висшето общество, Карълайн Лейн (Наташа Ричардсън), моли Мария да върне вместо нея някакви скъпи дрехи обратно в магазина. След като Карълайн си тръгва, Стефани убеждава Мариса да пробва дрехите, преди да ги върне в магазина. В нехарактерно за нея фриволно настроение Мариса облича шикозния скъп тоалет.

В този момент Тай се появява на вратата с представителния Кристофър Маршал (Рейф Файнс), бързо издигащ се сенатор и един от най-видните ергени в Манхатън. Тай иска разрешение да излезе на разходка в Сентрал парк с Кристофър и кучето му Ръфъс. Кристофър е незабавно привлечен от Мариса. Той мисли, че тя е гостенка на хотела и я моли да се присъедини към тях. Мариса се опитва да откаже, но се намесва Стефани и приема от нейно име.

Независимо от очевидното привличане помежду им, Мариса не желае да окуражава Кристофър, страхувайки се да не изгуби всичко, за което толкова е работила. Но той я преследва, въпреки че знае, че това може да подложи на риск политическата му кариера.

От този романс, история с объркана идентичност и клюка за жълтите вестници, Мариса и Кристофър научават, че колкото по-големи са мечтите ти, толкова по-голям е шансът да се сбъднат.

Кастинг

Режисьор: Уейн Уонг
В ролите: Рейф Файнс, Дженифър Лопес, Наташа Ричардсън, Стенли Тучи, Тайлър Поузи, Мариса Матроун, Присила Лопес, Боб Хоскинс, Лу Фъргюсън, Миряна Джокович
Сценарист: Кевин Уейд
Продуцент: Илейн Голдсмит-Томас
Музика: Алън Силвестри
Оператор: Карл Валтер Линденлауб
Copyright © 2024 Dir.bg.