Ергенският запой Част III

The Hangover Part III

САЩ | 2013г | 100 минути | Комедия | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 23.05.2013
Премиера в България: 31.05.2013
Премиера на DVD: 07.10.2013
Производител: Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Този път няма сватба. Този път няма ергенско парти.

Брадли Купър, Ед Хелмс, Джъстин Барта и Зак Галифанакис се завръщат като четиримата най-добри приятели Фил, Стю, Дъг и Алън, които за пореден път са сполетени от лош късмет и заедно се опитват да се измъкнат от голям брой конфузни и заплетени ситуации.

След внезапната смърт на бащата му Алън е на път към клиника за хора с психични проблеми. Придружаван от Фил, Стю и Дъг той е готов да се отдаде на нужното лечение, което ще му помогне да се отърси от вътрешните проблеми. Но нещата се променят когато на път към клиниката групата е нападната от мистериозни мъже, а Дъг е отвлечен. Сега Фил и останалите трябва отново да намерят ексцентричния престъпник Лесли Чау и да го предадат на гангстера, който е отговорен за похищението на Дъг. Ако Чау бъде открит и предаден на престъпната група Дъг ще получи свободата си.

Но издирването на китайския престъпник поставя Фил, Алън и Стю в центъра на мрежа от изненадващи срещи, комични недоразумения, преследвания, инциденти с животни и неочаквани разкрития.

Кастинг

Режисьор: Тод Филипс
В ролите: Брадли Купър, Зак Галифанакис, Джъстин Барта, Кен Джонг, Джейми Чънг, Хедър Греъм, Джефри Тамбор, Джон Гудман, Мелиса Маккарти, Ед Хелмс, Майк Епс
Сценаристи: Тод Филипс, Крейг Мейзин
Продуценти: Даниел Голдбърг, Тод Филипс
Музика: Кристоф Бек
Оператор: Лорънс Шер
Copyright © 2024 Dir.bg.