Бродуейска терапия

She´s Funny That Way

САЩ | 2014г | 93 минути | Комедия | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 22.04.2015
Премиера в България: 29.05.2015
Производител: Lagniappe Films
Разпространител: bTV Studios

„Бродуейска терапия” разказва за Изабела "Изи" Патерсън (Имъджен Путс) - компаньонка, мечтаеща да стане актриса. Един от клиентите й, Арнолд Албъртсън (Оуен Уилсън) - успешен театрален и филмов режисьор, готвещ се да постави нова пиеса на Бродуей, й предлага 30 хиляди долара, за да промени живота си. Както самият той се изразява, има хора, които хранят катериците с ядки в парка. А защо да не нахраним ядките с катерици?

В крайна сметка се оказва, че това далеч не е първият път, когато Арнолд казва тези думи на момиче на повикване, Изи не е първата му "катерица", а "да нахраним ядките с катерици" се превръща в израз, повтарящ се през целия филм със завиден комичен ефект.

Въпреки че е изумена, Изи приема предложението. Това отприщва след себе си поредица от събития, които променят не само нейния, но и живота на околните - съпругата на Арнолд и звезда в пиесата му, Делта Симънс (Катрин Хан); колегата й актьор Сет Гилбърт (Рис Ифънс), явяващ се и съперник на Арнолд за сърцето на Делта; влюбеният в Изи драматург Джошуа Флийт (Уил Форт); приятелката му Джейн (Дженифър Анистън), която е и психотерапевт на Изи; бившият й клиент и все още обсебен от нея съдия Пендъргаст (Остин Пендълтън); родителите й (Сибил Шепърд и Ричард Луис); нает от съдията тайнствен детектив (Джордж Морфоджън), който се оказва баща на Джошуа...

До края на „Бродуейска терапия”, чрез поредица от комични връзки и обрати, животът на всеки един от тях се променя необратимо.

Кастинг

Режисьор: Питър Богданович
В ролите: Дженифър Анистън, Луси Пънч, Дженифър Еспозито, Имъджен Путс, Сибил Шепърд, Оуен Уилсън, Уил Форт, Остин Пендълтън, Джордж Морфоджън, Куентин Тарантино, Деби Мазар, Рис Ифънс, Катрин Хан, Ричард Луис, Майкъл Шанън
Сценаристи: Питър Богданович, Луис Стратън
Продуценти: Джордж Дракулиас, Луис Стратън
Музика: Едуард Шърмър
Оператор: Ярън Орбак
Copyright © 2024 Dir.bg.