Зак Ефрон влиза в ”Спасители на плажа”

13.08.2015 г.
Зак Ефрон влиза в ”Спасители на плажа”Зак Ефрон ще играе заедно с Дуейн Джонсън-Скалата във филмовата версия на сериала "Спасители на плажа" (1998 - 2001), за която ви информирахме през октомври миналата година. 27-годишната звезда ще мери сили по сексапил с 43-годишния бивш кечист, който също направи изключително успешна актьорска кариера. Ефрон споделя, че няма търпение да започне снимките на новата продукция.

Запитан какво мисли за бъдещата му съвместна работа със Скалата, Зак заяви: "Доста съм запален от тази идея, наистина ще бъде вълнуващо!"

Наскоро Парамаунт определи за режисьор на проекта Сет Гордън ("Шефове гадняри", "Четири Коледи"). Информацията е на The Hollywood Reporter отпреди три дни. Кастингът на Ефрон придвижва филма към неговия продукционен етап, вероятно през  февруари 2016 г. Историята ще се фокусира върху сериозен спасител (Дуейн Джонсън), който е принуден да работи с гореща глава, излизаща от правилата (Ефрон), за да спасят своя плаж от екологична катастрофа, към която водят действията на петролен магнат. Последният вариант на сценария е написан от Деймиън Шанън и Марк Суифт ("Петък 13-ти"), а продуценти са Айвън Райтман и Бо Флин ("Херкулес", "Сан Андреас"), който ще работи със Скалата за 4-ти път.

Кастингът на "Baywatch" е кулминация за Зак Ефрон, който - след изненадващо успешната си роля като партньор на Сет Роугън в комедията "Да разлаем съседите" (2014) - накара и публиката, и филмовата индустрия да го види в нова светлина извън сянката на образа му на тийнейджър-сърцеразбивач, която го преследваше доскоро. Този успех го направи търсен и Зак сега работи едновременно с няколко студиа в Холивуд - предимно в комедии, като очакваната с интерес догодина негова съвместна работа с Робърт де Ниро в "Dirty Grandpa". Също през 2016 излиза "Да разлаем съседите 2", като в края на този месец Ефрон се присъединява към снимките му в Атланта заедно с Роугън и Роуз Бърн. Трета негова комедия излиза също догодина и това е "Mike and Dave Need Wedding Dates", в която играе с Анна Кендрик и Обри Плаза.

Междувременно, Ефрон е зает с промоцията на новия филм с негово участие "We Are Your Friends" ("Светът е наш"), в който му партнира британката Емили Ратайковски и чиято премиера в България е след три седмици. В лентата Зак се превъплъщава в диджей в електронния жанр, който отчаяно се опитва да пробие в шоубизнеса.
"Това бе едно от най-великите преживявания в моя живот. Напълно мога да се идентифицирам с екранния си образ на диджея, тъй като той е емблематичен за моята генерация", сподели актьорът.

На снимката: Зак Ефрон във филма "Да разлаем съседите"
Copyright © 2024 Dir.bg.