Грандиозно озвучаване на "Хотел Трансилвания 2"

10.09.2015 г.
Грандиозно озвучаване на Днес стана известен българският актьорски състав, който стои зад озвучаването на комедийната семейна анимация "Хотел Трансилвания 2" - в кината от 25 септември благодарение на "Александра Филмс".

В нейния сюжет, Дракула и приятелите му (Франкенщайн, Мъри, Уейн и Грифин) се опитват да изкарат наяве чудовището от неговия внук Денис, който е наполовина човек и наполовина - вампир. Целта им е да накарат дъщеря му Мейвис да не напуска хотела! От първата част (2012 г.) помним, че собственик на хотел „Трансилвания“ е самият граф Дракула и че това е мястото, където чудовищата и техните семейства могат да отдъхнат и да се държат естествено, без да бъдат обезпокоявани от хората. Тогава Мейвис навърши 118 години и бе притеснена от един обикновен човек... Сега политиката на хотела е по-либерална и вратите му за отворени и за хора. Докато Мейвис е заета да навестява човешките си сватове заедно с Джонатан, за неин собствен културен шок, Дракула води сина си на обучение за чудовища... Но той не знае, че в хотела със семейството си пристига и прадядото Влад: нещата много се объркват, когато той разбира, че правнукът му не е чиста кръв и че в хотела вече се допускат и хора...

Гласът зад Денис е на Максим Ялнъзов (на снимката), който още като дете вече е носител на 6 първи награди и 1 Гранд При в международни детски певчески конкурси, на една театрална награда от театрален фестивал, има покана и за участие в Международния фестивал на изкуствата "Орфей в Италия" във Венеция.

Албена Михова озвучава Юнис (в оригинал Селена Гомес) - жената на Франкенщайн, зад когото пък стои гласът на Николай Урумов. Елен Колева и озвучава, и пее за Мейвис. Самият Дракула (Адам Сандлър) е с гласа и вокала на Георги Спасов. Атанас Сребрев озвучава дядо Майк, а неповторимо богатият глас на Васил Михайлов стои зад Влад. Уейн (в оригинал - Стив Бушеми) е озвучен от Здравко Димитров.

Константин Лунгов ще чуем в 6 роли: Грифин, Хари Триокият, Йога чудовище, Емили, стопанин на куче и Гаргойл. По подобен начин се раздава и Христо Бонин: като Гремлин, като свещ-чудовище, като доброволец-чудовище, като Брандън и като костюма Зъл Торти.

В масовките с деца - чудовища, вълчета, байкърчета, вампирчета и др. - и като хористи ще чуем децата Крум Куцаров, Спас Куцаров, Мартин Величков, Мартин Иванов, Мартин Чернев, Наталия Полякова, Анелия Лилова, Йоанна и Калина Андрееви, Калина Асенова.

Режисьор на дублажа е Василка Сугарева, озвучаването е на "Александра Аудио".

Вижте снимки:

Албена Михова

Елен Кoлева

Николай Урумов

Георги Спасов

Константин Лунгов

Максим Ялнъзов
Copyright © 2024 Dir.bg.