Кевин Файги за кастинга на филмите от „Третата фаза на Марвел”

02.10.2015 г.
Кевин Файги за кастинга на филмите от „Третата фаза на Марвел”„Третата фаза на Марвъл” официално стартира с премиерата на „Първият отмъстител: Войната на героите” на 6.05.2016, продължава с „Доктор Стрейндж” на 4.11.2016., а от 2017-а година студиото смята да ни предлага по три филма годишно.

Президентът на "Марвъл" Кевин Файги признава, че това е амбициозна задача, но студиото е подготвено за нея. След „Доктор Стрейндж”, в „Третата фаза” ще видим още „Пазители на Галактиката 2”, новия Спайдър-мен и „Тор: Рагнарок” през 2017-а.

„През следващите няколко месеца можете да очаквате много новини по отношение на кастинга за тези филми – обяснява Файги. – Говоря за периода до края на годината.”

През 2018-а пък можем да очакваме Каръл Данвърс или Капитан Марвел. Тя за малко да се появи в „Отмъстителите: Ерата на Ултрон”. „Но някак си ни се стори, че не е логично тя да изникне от нищото в последната сцена на филма заедно с още доста други нови герои. Не бяхме и наясно откъде е дошла и какво ще прави по-нататък.”
Copyright © 2024 Dir.bg.