СЪДИЛИЩЕТО” в съвместен проект с Ню Бояна

06.10.2015 г.
„СЪДИЛИЩЕТО” в съвместен проект с Ню БоянаФилмово студио “Ню Бояна” и Стефан Командарев, продуцент и режисьор на „Съдилището“, подготвят съвместна инициатива за набиране на средства за рекламната кампания на филма в САЩ. „Искаме да направим достойна кампания на филма и освен подкрепата на БНТ, Столична община, Министерство на културата, НДК, Дарик радио, Метрореклама и БГ Радио, вече имаме и тази на Ню Бояна“, споделя Командарев.

Обединяването на различни партньори в кампанията ще осигури добро представяне на филма през океана.

На 15 октомври в Киноцентъра в Бояна ще се състои специална прожекция на филм за филма „Съдилището“, която проследява най-вълнуващите моменти, трудностите и малките истории, които съпътстват снимките на лентата. Гостите на събитието, сред които и актьорите от “Съдилището”, ще се потопят и в магията на старите български филми, чрез уникалната експозиция “100 години българско кино” с костюми, реквизит и фотографии от любими родни ленти.

На финала ще бъде проведен търг на специални вещи от български продукции, със сантиментална стойност. „Подготвили сме вълнуващи изненади за любителите на българското кино, а събраните средства от търга ще предоставим за кампанията за популяризиране на филма”, разказва Ярив Лернер, изпълнителен директор на “Ню Бояна”.
Copyright © 2024 Dir.bg.